PÅ ET BRETT: Her er deltakerne i den norske versjonen av «Paradise Hotel» samlet ved bassengkanten til luksushotellet i Mexico. Fra venstre: Øystein Wanoa (22), Yvonne Mariell Harjo Salomonsen (21), Nanna Dahlen (22), Petter Pilgaard (29), Lene Sortevik (24), Mats André Pedersen (22), Ida Gran (21), Rune Gammelsether (25), Iris Giladi (23), Kevin Guzon (27) og Noor Kamil (23). Foto: Halstein Røyseland

Her er «Paradise Hotel»-deltakerne

MEXICO (VG Nett) Disse 11 skal kjempe om sengeplassene i den norske versjonen av «Paradise Hotel».

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Den danske versjonen av realityserien var en stor suksess da den ble vist på TV3 i fjor, og det manglet ikke på søkere da det ble klart at TV-kanalen ville lage en norsk versjon.

Les også:3500 vil sjekke inn på sex-hotellet

Petter Pilgaard (29) fra Stabekk, Kevin Guzon (27) fra Sandefjord, Mats André Pedersen (22) fra Oslo, Rune Gammelsether (25) fra Mjøndalen, Øystein Wanoa (22) fra Hamar, Lene Sortevik (24) fra Tromsø, Iris Giladi (23) fra Molde, Noor Kamil (23) fra Oslo, Nanna Dahlen (22) fra Tønsberg, Yvonne Mariell Harjo Salomonsen (21) fra Tana og Ida Gran (21) fra Råholt var blant de heldige som fikk ta turen til luksushotellet under den stekende solen på Mexicos vestkyst.

VG Nett-leser:- Hva gjør man for å melde seg på et slikt søple-reality-show?

- Alt handler om at vi skal ha det bra. Hvis vi ikke har det bra, så fikser de slik at vi har det bra, sier Mats André til VG Nett.

(Saken fortsetter under bildet)

PROGRAMLEDER: Triana Iglesias skal lede TV-seerne gjennom den første norske sesongen av «Paradise Hotel». Foto: Halstein Røyseland


I TV-serien skal deltakerne bo sammen på et luksushotell i Mexico. For å bli værende på hotellet må man finne seg en romkamerat, eller rettere sagt en å dele sengen med. Den personen som ikke finner en makker, må reise hjem og gjøre plass til en ny deltager.

Les også:Hun sørget for sex-rekord i TV3-reality

- Jeg tror alle menneskene her er veldig kule og det blir moro å ha de rundt seg, tror Øystein fra Hamar, og får støtte av Petter fra Stabekk.

- Det er en bra gjeng, så jeg kommer ikke til å savne noen, sier 29-åringen.

PS! Innspillingen av den norske versjonen har allerede vært dramatisk. Programleder Triana Iglesias løp for livet da hun ble angrepet av en rokke under et besøk på stranden.

Les også:- Som å bli bitt av en slange

SVØMMEBASSENG: Deltakerne kan hoppe rett fra senga og ned i svømmebassenget. Foto: Halstein Røyseland

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder