UTE: Lisa Børud trakk det korteste strået under kveldens «Stjernekamp», selv er hun fornøyd med å ha kommet så langt. Foto: Julia Marie Naglestad NRK

VG anmelder «Stjernekamp» låt for låt

Det ble fremført rytmiske sanger fra kjente musikaler og reggaelåter i kveldens konkurranse, men Lisa Børud leverte dårligst og måtte takke for seg.

Artikkelen er over to år gammel

Det gjensto fire deltagere før kveldens «Stjernekamp»: Ida Maria, Lisa Børud, Adam Douglas og Didrik Solli-Tangen etter at Gaute Ormåsen røk ut forrige uke, da artistene konkurrerte i sjangeren hardrock og akustisk.

Til slutt trakk Lisa Børud det korteste strået og måtte takke for seg.

– Jeg er så fornøyd med å bare komme hit, og med den fantastiske gjengen her. Jeg er så fornøyd og jeg har lært ekstremt mye, sa Lisa etter exiten.

VGs anmelder, Tor Martin Bøe forteller at han syns Lisa Børud startet veldig bra, men at hun har levert ganske svakt de siste ukene.

– I kveld var hun helt klart den som danset best, men sang desidert dårligst, sier VGs anmelder Tor Martin Bøe.

De gjenværende fire artistene måtte vise frem sine skuespill- og danseferdigheter da de skulle synge musikal og reggae, i den åttende episoden av «Stjernekamp».

Hver av kveldens artistene skal fremføre to sanger hver; en sang fra en musikal og en reggaelåt. Det blir musikk fra musikalene «Footloose», «Chess», «Jekyll & Hyde» og «Porgy & Bess», samt coverlåter av Bob Marley, Queen Ifrica og Admiral P feat. Nico D.

Revy- og musikallegenden Tom Sterri er kveldens gjest i ekspertpanelet som sjangerekspert i musikal, sammen med Nico D (Nicolas Albert Holter) som har veiledet artistene i reggae.

VGs anmelder Tor Martin Bøe ga sine dommer fortløpende. VGs lesere er hjertelig velkommen til å gi sitt terningkast på hver opptreden – se under.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder