MØTTE VEGGEN: Sandra Lyng Haugen mistet kontrollen over bilen sin i Ekebergtunnelen og ble «mørbanket» i rygg og nakke. Foto: Nils Bjåland

Sandra skadet i bilulykke

«Isdans»-deltagelse i fare

Det spøker for «Isdans»-deltagelsen til Sandra Lyng Haugen (20) etter at hun søndag var involvert i en bilulykke i Oslo.

Alexander Nyhagen
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Det var i 17.30-tiden at ulykken skjedde, får VG opplyst fra politiet i Oslo. Sandra var på vei til isdanstrening i Manglerud ishall, men på det våte og glatte føret mistet hun kontroll over den blå Opel Corsaen hun kjørte, og traff tunnelveggen i Ekebergtunnelen.

- Sandra har vært involvert i en bilulykke, men det har gått fint. Hun er litt mørbanket, og må ta det med ro, bekrefter manager Merethe La Verdi overfor VG.

«Isdans»-deltageren ble kjørt til legevakten for sjekk, men La Verdi forteller at det ikke er snakk om store personskader.

Tar det rolig

- Det er alltid greit å sjekke sånne ting, men legene fant ingenting alvorlig. Det er ryggen og nakken som har fått seg en trøkk, og legene anbefalte ingen høye skøytekast i de nærmeste dagene, sier hun.

Ifølge La Verdi håper Sandra å kunne delta i fredagens direktesendte TV2-program, men hun har ennå ikke tatt en endelig avgjørelse.

- Sandra skal til fysioterapeut tirsdag, og det er lettere å si noe mer om «Isdans»-deltagelsen da. Det kan være aktuelt med akupunktur eller kiropraktor, men foreløpig er hun hjemme og slapper av, sier La Verdi.

Den tidligere «Idol»-deltageren danser med Aleks Sunde Iversen i det nye TV 2-programmet. Hun fortalte VG før programstart at hun var nervøs for skøytekunnskapene.

- Jeg har gått på skøyter én gang i mitt liv, hjemme i Mosjøen, så jeg er forberedt på gangsperre i starten, sa Sandra.

Under den første sendingen fikk da også 20-åringen beskjed fra dommerne at hun måtte trene hardt om skulle klare å henge med i programmet, men etter forrige fredags «Isdans» var dommerne betydelig mer fornøyde med innsatsen.

En tilfreds Sandra forklarte at det skyldtes at hun hadde ligget i hardtrening.

- Alt jeg gjør er å sove, trene og spise, sa hun.

Pressetalsmann Jørund Rasdal Unneland i TV 2 sier til VG at kanalen jobber med flere muligheter dersom Sandra må gi seg i «Isdans».

Ny deltager?

- Dette er litt ferskt ennå, men vi vurderer flere alternativer.

- Det kan for eksempel være mulig å hente inn en helt ny deltager, men jeg vil ikke gå nærmere inn på dette nå. Vi tar en avgjørelse på dette i slutten av uken, fortsetter han.

«Isdans» hadde fredag 453.000 seere, en nedgang på 10.000 fra premièresendingen. Resultatsendingen hadde imidlertid 33.000 flere seere enn premièren, og endte på 475.000 seere.

Sandra Lyng Haugen orket i går ikke å uttale seg til pressen, men lot sin manager ta seg av saken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder