Lesbisk kjærlighet i «Party of Five»

Det er duket for aldri så lite dramatikk i den populære TV-serien «Party of Five» når Julia Salinger får ny kjæreste.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER 20 ÅR GAMMEL

Neve Campbell spiller rollen som Julia Salinger, den eldste jenta i en foreldreløs søskenflokk. Julia har hatt flere kjærester, men virkelig oppstyr blir det ikke før hun velger en kjæreste av samme kjønn.

Det er etter å ha vært gjennom en tøff periode, hvor hun bl.a. har blitt mishandlet av kjæresten Ned, at unge Julia begynner å se i helt andre retninger. Skuespilleren Olivia d'Abo skal spille rollen som Julias nye kjæreste, og kommer til å dukke opp på amerikanske TV-skjermer i mai, skriver nettstedet Gist TV.

Amerikanske blader og aviser har skrevet mye om det lesbiske innslaget i TV-serien, og mange har protestert mot det de mener er dårlig innflytelse på unge TV-tittere. Gist TV har til og med arrangert en spørreundersøkelse på nettet under tittelen: Bør Julia ha en lesbisk affære?.
- Ja, svarer mange.
- Nei, mener enda flere.

- Kvinner blir lesbiske etter å ha ha blitt mishandlet av menn. Det er den latterlige beskjeden TV-serien sender til sitt publikum. Hvorfor kunne ikke Julia innledet et forhold til en jente simpelthen fordi hun var tiltrukket av henne? Hvorfor måtte det en voldelig mann til? spør en indignert innsender ved navn Christine.

Uansett har TV-selskapet valgt å la den lesbiske affæren gå sin gang, uavhengig av hva motstanderne mener. I Norge vil det fortsatt drøye en stund før vi får stifte bekjentskap med det lesbiske paret.

Neve Campbell er også kjent fra filmer som «Skrik» og «Wild Things».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder