Over en million så Halvor kuppe «Farmen»

900.000 seere fulgte «Farmen»-finalen, men interessen steg ytterligere i minuttene rundt Halvor Sveens (47) jubelbrøl. Tallet er litt lavere enn i fjor.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Etter 11 intense uker kunne Halvor i går slippe jubelen løs – både på TV og på finalefesten. 47-åringen fra Rendalen stakk av med hytte og bil.

Nysgjerrig? Dette skal han gjøre med premien

– En meget sterk «Farmen»-finale søndag med 900.000 seere i snitt for hele sendingen og over en million som så på da Halvor Sveen ble kåret som vinner, sier Jarle Nakken, programredaktør i TV 2, i en pressemelding.

TV 2 kan skryte av en lukrativ helg – noe også Håndball-VM bidro til. 1,1 millioner seere så på det meste kampen mellom Norge og Sverige lørdag. «The Voice»-finalen lørdag samlet 659.000 skuelystne.

«Farmen»-rivalene festet sammen i natt (artikkelen fortsetter under videoen):

Oppturen til tross – «Farmen» samlet ikke like mange seere i år som i fjor og året før. I fjor var det 942.000 som i snitt fulgte «Farmen»-finalen. På det meste var det 1.225.000 seere som fulgte den dramatiske avslutningen, da Laila Lochert (40) ble kåret til vinner. Til sammenligning var det 1.061.000 som fulgte hele finalen da Eilev Bjerkerud vant Farmen i 2015.

Lothepus og «Farmen kjendis» har imidlertid rekorden. Finalen i kjendisversjonen ble den mest sette «Farmen»-finalen gjennom tidene med et snitt på 1,3 millioner seere. På det meste var 1,5 millioner innom.

TV-seerne får ikke særlig lang «Farmen»-pause. 1. januar starter «Farmen kjendis opp igjen – med denne gjengen.

Omstridte tvekamper: Ser du forskjellen på bildene?

God stemning på finalefesten i natt (artikkelen fortsetter under videoen):

En annen som triumferte i helgen, var Thomas Løseth. 29-åringen fra Fannrem i Orkdal stakk lørdag av med desidert flest seerstemmer i «The Voice» på TV 2 og er dermed en platekontrakt og en el-bil rikere. Sesongen er den beste av talentkonkurransen så langt, og høsten rundet altså av med 659.000 seere på finalen.

Fikk du med deg? Thomas vant «The Voice»

BESTE STEMME: Thomas Løseth. Foto: Robert Dreier Holand TV 2

Forrige uke ble den sterkeste uken så langt i år for TV 2 i den kommersielle målgruppen 20-49 år. Samlet for alle TV 2s reklamekanaler ble det den sterkeste uken så langt i 2017, både blant alle seerne i alderen 12+, og i den kommersielle målgruppen.

– Finalene og sesongavslutningene kommer som perler på en snor i disse dager, og allerede i kveld er det sesongavslutning i «Jakten på kjærligheten», etterfulgt av åttedelsfinale i håndball-VM mellom Norge og Spaniasier Jarle Nakken.

Lurer du på hvordan det gikk da «Farmen»-folket møttes igjen? Få full festrapport under:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder