NEGATIV: Matt LeBlanc har ingen tro på en «Friends reunion». – Det er en dårlig idé, Hva som skjedde med karakterene etterpå bør vi overlate til seernes fantasi, sier mannen som spilte JoeyTribbiani i sesonger.

NEGATIV: Matt LeBlanc har ingen tro på en «Friends reunion». – Det er en dårlig idé, Hva som skjedde med karakterene etterpå bør vi overlate til seernes fantasi, sier mannen som spilte JoeyTribbiani i sesonger. Foto: Alexander G. Seyum / TT / NTB scanpix

Matt LeBlanc: Derfor kan det ikke bli en «Friends»-reunion

Matt LeBlanc heller kaldt vann i årene på dem som drømmer om å se nye episoder av «Friends»-reunion.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Etter at Jennifer Aniston i et TV-intervju ikke utelukket muligheten for at «Venner for livet»-gjengen kunne spille inn en ny serie om hvordan livet er i dag, gjør Matt LeBlanc sitt til å legge en demper på spekulasjonene.

SLIK VI HUSKER DEM: Gjengen fra «Friends» slik vi husker dem. Fra venstre:  David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow and Matt LeBlanc Foto: HO / X00561

– Jeg skjønner at mange har lyst til å følge en slik reunion, men denne serien handlet om perioden mellom 20 og 30 år i karakterenes liv, sier Matt LeBlanc i et intervju med australsk radio.

Selv spilte han rollen som Joey Tribbiani og var svært populær blant seriens mange fans verden over.

les også

Cox drømmer om «Venner for livet»-gjenforening

– Å få vite hvordan karakterene har det i dag, hva de gjør nå, blir litt som «boken er bedre enn filmen». Det er bedre å overlate den delen til seernes fantasi. Hvem har vel lyst til å være med når Joey skal til tarmkreftundersøkelse? Det er bedre å la det være. sier Matt LeBlanc.

I dag er han programleder for Top Gear og i fjor sommer testet han superbiler på norske turistveier på Vestlandet. Men etter at politiet målte hastigheter på over 200 km i timen ble alle tillatelser trukket tilbake.

les også

Friends-stjernen Matt LeBlanc tester superbiler på norske turistveier for «Top Gear»

Det som utløste spekulasjonene rundt en mulig «Friends»-reunion var en var en falsk «Friends the movie» trailer som begynte å sirkulere i sosiale medier.

Slik gikk det med «Friends»-stjernene

Men allerede for to år siden avviste en av skaperne av «Friends», Marta Kauffman, mulighetene for en reunion.

– «Friends» handlet om en periode i livet ditt hvor dine venner er familien din, men når du får din egen familie har man ikke det behovet, sa hun den gang.

les også

«Friends»-gjengen samles igjen

Siden den første «Friends»-episoden ble sendt 22. september 1994, holdt vennegjengen det gående i ti sesonger og ble nominert til hele 62 Emmy-priser.

Humorserien blir regnet som en av tidenes mest populære, og sendes fremdeles i repriser i Norge og flere steder verden over.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder