Alt for TVNorge

Kim og Tina poserer for erotisk magasin

TV

Cæsar-stjernen Kim Kolstad og Tina B. Christensen stiller til fotografering for Cupido - bladet for kåthet og glede. Årsak: De skal reklamere for sitt erotiske TVNorge-show «Salsa».

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:22

- Nei, jeg er ikke klar for en karriere som pornostjerne, flirer Kim Kolstad som også tidligere har stilt opp for Cupido. Den gang bare iført nazilue og rørleggertang. 150 kroner fikk han for fleipebildet han og kompisene hadde sendt inn til bladet.

Nå er Kim Kolstad blitt programleder for det nye erotiske magasinet «Salsa» på TVNorge. Tina B. Christensen, fra «71 grader Nord» og «Villa Medusa», vil være med som reporter.

- Jeg skal ta for meg trender i underlivet, blant annet intimfrisering. Dessuten skal jeg spørre folk hva som er sexy, smiler Tina før hun knepper opp nok en knapp på sykehusfrakken til ære for Cupidos fotograf.

Lyst og nytelse

«Make love to the camera», flirer den kjente motefotografen Per Heimly på italiensk/engelsk. Så prøver han å få TV-duoen til å danse til tonene av heftig techno. «Shake your ass», sier han og flirer enda mer. Etter flere timers intens jobbing får han til slutt bildet som kan pryde Cupidos forside.

Fra mars skal Kim Kolstad og Tina B. Christensen pirre seerne med «Salsa».

- Det skal dreie seg om lyst og nytelse fremfor problemer og ting som er kinky. Sensualitet og kjærlighet er stikkord. Det skal være en vitaminpille med sukker utenpå. Det skal med andre ord være informasjon i kjernen av programmet, forklarer Kim Kolstad.