PROGRAMLEDER: Tone Damli har tatt med datteren Billie til Gran Canaria for å spille inn «Love Island». Foto: Maren Wilberg Rostad

Tone Damli flytter familien til Spania for «Love Island»

Småbarnsmamma Tone Damli tar med seg både barn og familie/mann til Gran Canaria for å spille inn «Love Island»: – Kunne ikke Billie vært med, kunne jeg aldri gjort dette her.

Artikkelen er over ett år gammel

TV 3s storsatsing «Love Island» er inne i sin første uke på skjermen, og programleder Tone Damli (30) må tilbringe syv uker på innspilling i Gran Canaria.

Syden-liv

Med seg på lasset har hun datteren Billie (4) og samboer Markus Foss (37).

les også

God start for Tone og kjærligheten

Her er et bilde Tone har lagt ut på ein egen Instagram-konto som viser trioen på stranden i Spania.

(Artikkelen fortsetter under videoen.)

– Billie gleder seg veldig til denne perioden her, og for meg er det jo selvfølgelig en nødvendighet at hun er med. Hadde ikke hun vært med, kunne jeg aldri gjort dette her, jeg er jo veldig lenge borte, forteller Tone til VG.

«Love Island» jobbingen til Tone tar omkring to måneder, men nøyaktig hvor lange arbeidsdagene blir, er ikke artisten helt klar over.

les også

Dramatisk uhell på «Love Island»: – Bare flaks at huset ikke ble smadret

– Nei, jeg er veldig spent på hvordan dette blir. Jeg vet jo ikke helt hvor mye jobb det er. Jeg håper det ikke blir kjedelig for Billie å være her, sier Tone.

Livet på Gran Canaria medfører forhåpentligvis både sol og varme. Det passer fint for en fire år gammel jente.

les også

Tone Damli: – Helt topp om jeg blir sammenlignet med Triana

– Det blir nok mye strandliv og den slags på henne. Vi får være flinke til å aktivere henne når vi kan, understreker Tone.

Den første uken er det Tones kjæreste, og Billies pappa, Marcus Foss som er på plass for å passe datteren mens Tone jobbet. Når han reiser hjem, er det Tones familie som må trå til.

Trenger barnevakt

– Jeg får hjelp hjemmefra, og det er jeg veldig takknemlig for, sier den ferske programlederen.

Mens programmet «Love Island» har blitt slaktet i mediene, første episode fikk terningkast to i VG, og én i Dagbladet, har Tone høstet gode tilbakemeldinger etter sin programlederdebut.

Les også: Jakten på kjedeligheten.

Avslappet og sjarmerende er noen av ordene som blir brukt om den populære artisten i programlederrollen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder