EN AV MANGE: Kim Kardashian-West er en av mange som måtte evakuere hjemmet sitt på grunn av skogbrannen som herjer i California. Foto: EDUARDO MUNOZ / X01440

Kim Kardashian måtte evakuere

Torsdag kveld måtte Kim Kardashian-West og hennes familie evakuere huset sitt i Calabasas i California på grunn av skogbrannen som sprer seg raskt i delstaten.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

ET skriver at realitystjernen er en av de mange tusen i California som fikk beskjed om at de måtte evakuere hjemmene sine på grunn skogbrannen, Et av områdene som er rammet er Hidden Hills og Calabasas' Bell Canyon, hvor familien Kardashian-West bor.

– Vi ber for Calabasas, skriver Kardashian i en oppdatering på Instagram stories. som er filmet fra et fly.

Videre skriver hun at «vi var akkurat kommet hjem og fikk bare en time på oss til å pakke og evakuere hjemmet vårt. Jeg ber for at alle sammen er trygge»

I den samme oppdatering hun takker brannmannskapene for innsatsen.

les også

Titusener evakueres fra skogbrann i California

Flere tettsteder er truet av brannen nord i California, og flere av dem som flykter fra brannen måtte nærmest kjøre gjennom en vegg av flammer for å komme seg vekk.

KJEMPER: En brannbetjent slåss mot flammene nær et hjem i Paradise i California torsdag. Foto: STEPHEN LAM / X02789

– Situasjonen er svært alvorlig og svært farlig. Jeg kjører nå gjennom brannen, og vi gjør alt vi kan for å få folk ut av området, sier sheriff Kony Honea i Butte på telefon til nyhetsbyrået AP. Han bekrefter at mange har måttet la bilen stå og flyktet til fots.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder