1987-1995: F.v.: Dave Coulier, Bob Saget og John Stamos var sentrale stjerner i «Under samme tak (Full House)». Tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen delte på rollen som minstejenta. Jodie Sweetin (foran) spilte nest yngst, mens Candace Cameron Bure spilte eldstedatteren. Foto:TVNorge,

Denne gjengen kan gjøre comeback

TV-produsenter er i ferd med å puste liv i den gamle TV-suksessen «Under samme tak» - 20 år etter at den gikk av lufta.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over fem år gammel

Eksterne lenker

Full House (TV Series 1987–1995)

En rekke amerikanske medier, deriblant TV Guide, Deadline.com og Business Standard, melder at «Full House», som er seriens opprinnelige tittel, gjenoppstår.

Det har vært spekulert på comeback i lang tid, men nå er Warner Bros. angivelig i god gang med planene.

«Under samme tak», som serien het på norsk, hadde premiere i 1987, og den rullet og gikk helt til 1995. Nå er barnestjernene for lengst voksne, og de andre hovedrolleinnehaverne har fått en god dose grått hår.

NÅ: Mary-Kate Olsen and Ashley Olsen på en kjendisgalla i New York tidligere i år. Foto:Pbg,Pa Photos

Fortsatt aktuelle

Likevel skal flere i originalstaben være aktuelle også i nyskapningen, deriblant John Stamos. Bob Boyett, som produserte serien for ABC i sin tid, skal være involvert, og serieskaper Jeff Franklin er angivelig i gang med å skrive fortsettelsen.

DISKUTER:Håper du på nytt liv for «Under samme tak»? Si din mening i kommentarfeltet under artikkelen.

Den amerikanske komiserien, som har blitt vist på TVNorge, handler om alenefaren Danny Tanner (spilt av Bob Saget) i San Fransisco og døtrene D.J., Stephanie og Michelle (spilt av Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin og vekselsvis Mary-Kate og Ashley Olsen). Dannys mange venner og slektninger deltok også i oppdragelsen av barna.

Delte rolle

Tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen, som delte på rollen som yngstejenta Michelle, har hatt lang pause fra skuespilleryrket mens de har fokusert på blant annet studier og klesdesign. Det vil vekke stor oppmerksomhet dersom 28-åringene stiller opp i en ny runde.De startet sin karriere nettopp i «Full House» og har siden blitt styrtrike.

Ingen av av de nevnte stjernene eller bakmennene har bekreftet TV-planene, men flere av skuespillerne har uttalt opp gjennom årene at de gjerne ser at «Full House» gjenoppstår. Særlig Stamos har servert ulike hint som tyder på at de har syslet med tanken en god stund, skriver TV Guide.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Stamos skuffet over Olsen-tvillingene

  2. «Under samme tak» fortsetter

  3. Stamos ville sparke Olsen-tvillingene

  4. Slik gikk det med «Under samme tak» -skuespillerne

  5. Skal Netflix gi «Full House» nytt liv?

  6. Datoen satt for «Fuller House»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder