Kjendisene sier #JonVoyage til Stewart som takket for seg

Natt til fredag satt Jon Stewart bak bordet på «The Daily Show» for siste gang. Nå hylles han av kjendisene som har fulgt ham.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

Jon Stewarts siste «Daily Show» markerte slutten på en æra i amerikansk talkshow-historie.

Stewart fikk besøk av en rekke stjerner som tittet innom for å si farvel, blant dem Ed Helms, den nye talkshowverten Trevor Noah, president Barack Obama og Stewarts bestevenn Stephen Colbert - som på et tidspunkt gikk bort fra manus for å takke for alt Stewart har gjort, og som til slutt fikk verten til å gråte.

Les også: Slik tok Stewart farvel med Daily Show

For de som ikke fikk muligheten til å si farvel til den ikoniske «Comedy Central»-verten på skjermen, fantes Twitter, og mange kjendiser tok til mikrobloggtjenesten for å si #JonVoyage.

https://twitter.com/hannibalburess/statuses/629420989294645248

– På tide

Det var i februar det ble kjent at den amerikanske komikeren skulle gi seg etter 16 år som vert for det populære talkshowet. Det kunngjorde han selv under et program.

– Jeg vet i hjertet mitt at det er på tide at noen andre får denne muligheten, sa Stewart, mens han forsøkte å holde tårene tilbake.

Han gikk senere ut og forklarte at han etter hvert skjønte at det ikke var det han ønsket å gjøre lenger - i tillegg til at flere andre faktorer spilte inn.

– Det ville vært koselig å være hjemme når mine små alver kommer hjem fra skole, sa han i et intervju med The Guardian.

Det ble i mars kjent at det er den sørafrikanske komikeren Trevor Noah som får i oppgave å erstatte Stewart som vert for det populære satireprogrammet.

Stewart mener selv at Noah er en god erstatning når han selv forlater programmet.

– Jeg er kjempeglad på vegne av showet og Trevor. Han er en fantastisk komiker som vi har elsket å jobbe med, sa Stewart i en uttalelse da det ble kjent.

Mer om

  1. Medier
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Slik tok Stewart farvel med Daily Show

  2. For en gangs skyld klarte ikke Jon Stewart å spøke

  3. Obama på Jon Stewarts TV-show

  4. James Corden venter sitt tredje barn

  5. Seks nye år for Jimmy Fallon

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder