- EKTE VARE: Negar nekter bestemt for å ha fikset på kropp og ansikt. Foto: TV3

Bollywood-kjendis inn i «Paradise Hotel»

(VG Nett) Norsk-iranske Negar Khan (24) er forberedt på sterke reaksjoner når hun flytter inn på det omstridte «sex-hotellet».

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Forside - Paradise Hotel

Negar Khan, kjent som artist og Bollywood-skuespiller, er vant med at omgivelsene hever øyebrynene når hun viser seg. Til nå er kanskje puppefadesen under Cannes-festivalen for noen år tilbake den hendelsen som har sørget for mest omtale. Negar poserte nemlig for verdenspressen uten å vite at kjolen hadde glidd nedd og blottet det ene brystet..

Les også:Puppen spratt ut på rød løper

Les også:Kastet ut av India

Negar er forberedt på oppstyr også når TV-seerne om kort tid ser henne flytte inn på TV3s «Paradise Hotel». Den kontroversielle realityserien hadde premiere i går, og Negar er blant beboerne som ikke er med helt fra starten av. Sex, intriger, sjalusi, svik og pengepremie (300.000 kroner) er sentrale stikkord for serien.

Les også:Hjernene våre elsker «Paradise Hotel»

Les og se VGTV:Trekantdrama på «Paradise Hotel»

Har provosert før

Negar flyttet med sine iranske foreldre til Norge da hun var fem år. De siste årene har hun jobbet mye med film og musikk i India og Italia.

- Selvfølgelig vil det vekke oppsikt at en jente som meg - med min muslimske bakgrunn - blir med på noe som dette, forklarer Negar til VG Nett.

Det gikk ikke upaktet hen i India da det ble kjent at den norsk-iranske Bollywood-skuespilleren hadde posert halvnaken for Vi Menn.

KLESFLAUSE I CANNES: Negar Khan vakte oppsikt på Filmfestivalen i Cannes i 2006 da hun uvitende blottet det ene brystet. Foto: Reuters

Les også:Norsk filmstjerne i puppebråk

- Også Bollywood-karrieren min har skapt oppstandelse, det at jeg kysser menn i filmer osv. Men da har jeg alltid kunnet si at det er jobb. I «Paradise Hotel» er jeg meg selv og viser min private side, forklarer Negar.

Glemte kameraene

- Mange sa til meg før jeg ble med i serien at «Tør du dette, da?». Men jeg tør. Selv om TV-produsentene viser alt. Det kommer til å bli stor oppmerksomhet rundt meg der inne. Det blir mye action. Min personlighet gjør at det aldri er kjedelig rundt meg, forklarer 24-åringen som på forhånd trodde at hun skulle klare å være bevisst på kameraene gjennom hele oppholdet.

Men sånn gikk det ikke.

Naken foran hele Norge

- Jeg glemte at det var kameraer der veldig raskt. Jeg måtte le av meg selv spesielt én gang da jeg passet på å holde håndklet foran min nakne kropp da jeg sto i døren til rommet mitt. Jeg dekket meg til for dem som var på utsiden uten å tenke på at hele Norge kunne se meg fra innsiden av rommet, ler Negar.

- Det er til og med kameraer på toalettet!

ETTERSNAKK:VG Nett-lesernes dom over «Paradise»-premieren

Les og se VGTV:Naken i første episode

Avkrefter ektemann

- Tidligere har det vært meldt om at du er gift med en indisk mann? Sitter det en sjalu ektemann et sted og følger med på «Paradise Hotel?

- Det var bare sladder. Ryktene var i en periode veldig mange. Jeg er ikke gift og har heller aldri vært det. Jeg jobber for mye til at jeg har tid til en ektemann. Det er ikke lett å finne en som kan leve med meg og min livsstil, forklarer Negar som den siste tiden har studert blant annet marketing og advertising. Drømmen er å bli regissør en gang i fremtiden.

GUTTENE: Mats, Kevin, Rune, Øystein og Petter er de første gutta i paradishotellet. Flere flytter inn senere. Foto: TV3

- Ingen regler

- For første gang gjør jeg noe uten manuskript, sier Negar om oppholdet på «sex-hotellet».

- På «Paradise Hotel» var det ingen regler. Norge får se meg som jeg er, sier Negar som ikke kan røpe om TV-seerne får se noen romanser med henne og noen av gutta på hotellet.

- Det får tiden vise. Men det som formidles av følelser på TV-skjermen, er ekte. Det kan jeg skrive under på. Og det var mye følelser der inne. Jeg lærte mye om meg selv under oppholdet. Ikke minst hvordan jeg skal forholde meg til mennesker jeg ikke kjenner. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle reagere som jeg gjorde i de ulike situasjonene. Det var et høyt adrenalinnivå hele tiden. Jeg kjedet meg ikke et øyeblikk, forklarer Bollywood-kjendisen.

VGTV:Disse tre blir samboere etter TV-innspillingen

Ti uker

Over ti uker får TV-seerne følge realitdeltagernes jakt på hverandre og på pengepremien. Måten å sikre seg på underveis, er å danne par for ikke å bli utstemt.

266.000 seere fikk i gjennomsnitt med seg gårsdagens premiere. På det meste var 342.000 seere innom programmet.

Programleder for «Paradise Hotel» er Triana Iglesias, som selv røper at hun hadde en soleklar favoritt helt fra starte - SE VGTV-INTERVJU.

JENTENE: Ida, Nanna, Lene, Yvonne, Iris og Noor. Flere flytter inn underveis. Foto: TV3

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder