Det blir enda mer «Skam»

Mens sesong to ennå går på lufta, bekrefter NRK at seerne skal få en enda større dose «Skam».

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Redaksjonssjef i NRK, Håkon Moslet, opplyser til Adresseavisen at det er planer om mer.

– Ja, det kommer nok en sesong tre, sier Moslet.

«Skam» er et nettdrama laget av NRK P3. Serien følger livet til en jentegjeng som ikke er høyest oppe på den sosiale rangstigen. Seerne får små klipp og oppdateringer i sosiale medier, som ender i én episode hver uke.

Alle personene i serien har fiktive navn, og VG har tidligere omtalt hvorfor det er så viktig for å NRK å skjerme deltagerne.

De unge skuespillerne har kjente fjes, men ukjente navn.

Serien er NRKs mest sette TV-serie på nett noen gang. 275.000 har så langt sett den aller første episoden, mens snittet for serien så langt ligger på 200.000 seere.

HOVEDROLLENE: Eva (t.h) i sesong én og Noora i sesong to. De to spilles av Lisa Teige og Josefine Frida Pettersen. Foto: NRK

Sesong to dreier seg rundt Noora, og hennes tilværelse på videregående skole i hovedstaden. – Skam er mer sett enn «Kampen om Tungtvannet», «Side om Side», «Unge Lovende» og andre serier som har gått bra på nett. Det er utrolig gøy og over all forventning, sier Moslet til adressa.no.

Moslet har tidligere forklart til VG at de ønsket å lage en serie som kan hjelpe unge til å styrke egen selvfølelse, gjøre dem bevisst på mellommenneskelige mekanismer og vise dem gevinsten av å konfrontere frykten.

VG har ikke lyktes i å komme i kontakt med Moslet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder