STJERNEPAR: Rose Leslie og Kit Harington på prisutdeling i London søndag. Foto: AFP

Endelig viser «Game of Thrones»-paret sin kjærlighet

Etter fire år med spekulasjoner om til og fra-romanse, står Kit Harington (29) og Rose Leslie (29) omsider frem som par.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over fire år gammel

De to holdt hender og flørtet foran kamera da de søndag spradet opp den røde løperen foran Olivier Awards i London, skriver amerikanske medier.

Vanity Fair og CBS hevder også at de to kysset hverandre foran publikum, men dette bildet har ennå ikke dukket opp i pressen.

Spoiler Alert: Sjokkscener i «Game of Thrones»

Kvelden før røpet britiske Harington i TV-showet The Jonathan Ross Show» at han er forelsket i «Game of Thrones»-motspilleren, som han også var kjæreste med i serien.

– Jeg forelsket meg på Island, forklarte han, og da det ble vist et bilde av ham og Leslie, utbroderte 29-åringen:

SAMMEN: Rose Leslie og Kit Harington gjør ikke lenger noe for å skjule at de er forelsket. Foto: Reuters

– Dette er Rose, som spiller Ygritte, som jeg har blitt kjent med. Hun er verdens herligste jente.

Skuespilleren betrodde i tillegg at kjæresten prøver å hindre ham i å gjøre bomkjøp når det gjelder interiør, men at hun ikke klarte å stoppe ham i å gå til anskaffelse av en enorm dobbeltseng i skinn.

Kollega hintet

Selv om paret ikke har bekreftet forholdet før nå, lettet «Game of Thrones»-kollegaen Emilia Clarke (29) på sløret for noen måneder tilbake da hun fikk spørsmål om det var søt musikk mellom Harington og Leslie i kulissene.

– Herregud! Dere vet, vi liker å spre kjærlighet i serien. Det er vakkert. Hun er en av mine beste venner, så det er fint. Og det finnes verre ting her i livet enn å bli avslørt mens man kysser på Jon Snow! sprudlet Clarke overfor Entertainment Tonight i januar og siktet til Haringtons rollefigur i den berømte HBO-serien.

Les også: Ny seerrekord etter «Game of Thrones»-finalen

Mens Harington spiller Jon Snow, fylte skotske Leslie rollen som nevnte Ygrette. Hun måtte bøte med livet etter å ha blitt skutt i sesong fire. Hun døde i armene til nettopp Jon Snow.

Leslie har siden spilt i serier som «Downton Abbey», «Utopia», «The Great Fire» og «Luther». Hun har i tillegg to nye filmer på gang.

Sesong fem, spekket med sex, drager og hoderulling, endte blodig også for Jon Snow, så fansen lever i uvisse om karakterens videre skjebne.

Spoiler Alert: Er «Game of Thrones»-karakteren virkelig død?

«Game of Thrones», som også har norske Kristofer Hivju (37) på rollelisten, har høstet en rekke priser og er en av USAs største seermagneter.

Mer om

  1. Game of Thrones
  2. TV-serier
  3. Hollywood

Flere artikler

  1. Kit Harington stilte på TV-audition med blåveis – fikk drømmerollen

  2. «Game of Thrones»-stjerner giftet seg

  3. Se «Game of Thrones»-Emilia utkledd som Jon Snow

  4. «Game of Thrones»-stjerne sliter – innlagt på klinikk

  5. «Game of Thrones» kommer tilbake i første halvdel av 2019

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder