«Skræmmer'n» er tilbake i TV-ruta

TV

- «Skræmmer'n» har en tilfredsstillelse av at folk blir skremt. Så han fører protokoll over alle de han har skremt, sier Trond «Skræmmer'n» Kirkvaag.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:27

Torsdag er han tilbake med «Showtalk», som forrige runde hadde opp mot 1,3 millioner seere på NRK1.

Denne gangen blir det bare «show» og null «talk».

- Det blir totalt gjestefritt denne runden. Vi ville unngå at gjestene dukket opp i andre programmer. Så derfor har vi ikke noen, sier Trond Kirkvaag, som lover flere sketsjer i den nye programserien.

Ikke noe søppelhumor

- Det blir klassiske sketsjer med blant annet Jacob Winche-Lanke fra Montebello. Han har følgende motto: «Vi leker ikke vestkant». Vi skal være med til verkstedet til Raymon. Dessuten skal vi følge en verstingklasse med tre elever hvor den ene har strøket 17 ganger, forklarer Trond Kirkvaag.

Den norske humoren er blitt mye tøffere, men det påvirker ikke Trond Kirkvaag.

- Humoren min er ikke noe riksrett. Jeg synes det er spennende å legge ting mellom linjene. Det skal foregå litt i hodene til folk. Jeg representerer ikke søppelhumor, men søppelhumor hører med, sier Trond Kirkvaag, som i motsetning til mange andre aldrende komikere liker den nye bølgen.

Fri flyt

- Før i tiden var det en grad av sensur når det gjaldt humor. Det har raknet fullstendig nå, og det tror jeg er riktig. Man kan bare la være å se på hvis man ikke liker det, sier Kirkvaag og tilføyer:

- Humorister kan ventilere mye dritt. De kan fungere som en katalysator. Det er ikke en ting i verden som blir verre av at man ler av det, sier den kjente komikeren.

Tidligere er «Showtalk» blitt sendt på lørdager. Denne gangen vil det gå på torsdager.

- Tror du at du kan få like høye seertall?

- Jeg er glad for så høye seertall som mulig. Jeg lager ikke programmet for meg selv. Så jeg håper at jeg får så høye seertall at jeg har jobb ut uken og ikke må dele kontoret mitt med noen andre, gliser Trond Kirkvaag.