SAMMEN – igjen, igjen, igjen og igjen: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe. Foto: Helge Mikalsen, VG

Jan Fredrik Karlsen til Janne Formoe: – Herregud, så vakker du er!

NYDALEN/OSLO (VG) Janne Formoe (43) og Jan Fredrik Karlsen (45) stilte for første gang sammen opp i TV-intervju.

Kjendisparet er blant gjestene i denne ukens sesongpremiere på «Senkveld», som ble spilt inn torsdag kveld, og går på lufta fredag.

Nysgjerrig? Dette skal Petter Northug gjøre i sin nye jobb

Jubileum

Det var faktisk under en «Senkveld»-innspilling hos Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (45) i 2004 at Formoe og Karlsen møttes for aller første gang. Sånn sett er det kanskje på sin plass at 15-årsjubileet for romansestarten markeres nettopp med et besøk i «Senkveld»-studio.

– Speaking of sixpack, sa Formoe om kjæresten og deres første møte da hun ble ønsket velkommen i studio av Blipp og Olafsen.

Karlsen var på den tiden aktuell som «Idol»-dommer og hadde sending samme kveld.

Formoe syntes det var stas å se ham, så hun strenet bort og ga ham en klem.

– Jeg husker at jeg hadde en litt for trang strømpebukse, så han hjalp meg med å klippe den opp, fortalte hun før kjæresten tok plass i sofaen.

Stor bildespesial: Janne og Jan Fredriks romanse fra 2005 og frem til nå (artikkelen fortsetter under):

les også

Dette blir Petter Northugs nye liv på TV

Det var ingenting å si på sjarmoffensiven den gangen. Kvelden etter deres aller første møte ble Karlsen med på Formoe på hennes teaterpremiere. Han hadde da så vidt rukket å forlate «Idol»-studio.

Etter teaterforestillingen ba Karlsen sin nye flamme, moren hennes og venninner på restaurant.

Karlsen sparte heller ikke på konfekten da han satte seg i sofaen ved siden av sin kjære i «Senkveld»-studio i kveld. Først ga han henne et kyss.

– Herregud, så vakker du er! Er hun ikke vakker, sa en stolt Karlsen til de andre i TV-studio.

les også

Trollkvinnene fra Oz

Hans beskrivelse av deres første treff i 2004, var at han var i ekstase da Formoe kom og kastet seg rundt halsen hans. Han ble stormbetatt.

– Hva er vel bedre enn å være her 15 år etter med kjærligheten i mitt liv. Jeg er 45 år og en heldig mann, sprudlet han.

At forholdet har vært mye av og på, var ikke et tema i studio. Paret unngikk øvrig presse etter innspillingen.

GJESTER: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe, her i «Senkveld»-studio sammen med Petter Northug. Foto: Helge Mikalsen, VG

les også

– Må bare ta konsekvensen av feilene mine

Pluss content

Det har vært en kronglete vei, med mange brudd og andre kjærester underveis. Første gang paret gjorde det slutt, var i 2007, da deres felles datter Felicia var ett år gammel.

Da de ble sammen for fjerde gang våren 2013, sa en forelsket Karlsen til VG:

– Jeg har kommet til den konklusjonen at Janne er min store kjærlighet. Det beskriver vel egentlig alt. Etter ni år har jeg og mine følelser, min kropp, mitt intellekt – mitt alt – blitt enige om at det er min store kjærlighet. Jeg vil beskrive det som en fantastisk kjærlighetshistorie. Det er helt rått at det er sånn. Det ligger mye historie i oss.

Etter at de to hadde gjort det slutt for fjerde gang, høsten 2013, uttalte Formoe til VG at de fortsatt var gode venner.

– Men vi har gått fra hverandre for siste gang nå.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

les også

Kjendis-premiere med barn, barnebarn og tantebarn

Formoe, som er datteren til Terje «Sabeltann» Formoe (69), startet skuespillerkarrieren med en fast rolle i «Kaptein Sabeltann» i Dyreparken i Kristiansand. Hun er ellers kjent fra TV-serier som «Neste sommer» og «Hotel Cæsar», en rekke teateroppsetninger og «Karsten og Petra»-filmene. Hun er for tiden aktuell i «Trollmannen fra Oz» på Chateau Neuf i Oslo.

les også

Jan Fredrik Karlsen: Får inspirasjon hos terapeuten

Pluss content

Folk ble for alvor kjent med Karlsen under første runden av «Idol» i 2003, da han satt i dommerpanelet, noen han fortsatte med i flere år. Siden har han holdt seg mer eller mindre levende i rampelyset, blant annet som artistmanager, programleder og MGP-general.

Jan Fredrik har i tillegg sønnen William (18) fra et tidligere forhold.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder