SJOKKET: Denne påkledningen ble for sterk for TV2 som nå fjerner Frank Løke også fra finaleprogrammet neste helg. Foto: Cicilie S. Andersen

Frank Løke uønsket av TV2

Frank Løke blir nektet å komme til den tradisjonelle finalesamlingen i «Skal vi danse» neste lørdag.

Artikkelen er over ett år gammel

Det melder Dagbladet.

– Det er normalt at alle får tilbud om å bli med på finalen, men det gjelder ikke i Frank Løkes tilfelle, sier Jan-Petter Dahl, PR- og mediesjef i TV 2 til avisen.

les også

Kaller vi Frank Løke en mobber, vanner vi ut begrepet mobbing

Bakgrunnen er den famøse opptredenen for snart to måneder siden der det tidligere håndball-esset avsluttet sitt dansenummer med å strippe seg for alt han hadde av klær, unntatt en liten Borat-truse over sine edlere deler.

Frank Løke ble prompte kastet ut av konkurransen etter dette stuntet.

– Frank brøt bevisst med produksjonens retningslinjer og dermed brøt han også grunnlaget for videre samarbeid, sier Jan-Petter Dahl til Dagbladet om årsaken til at han ikke er invitert neste helg.

Frank Løke tar ikke oppstyret så tungt.

– TV 2 får selv bestemme hvem de inviterer til fest, sier Løke til avisen og sier at han uansett har lagt andre planer for neste helg.

les også

Finn deg nye baller, Frank Løke!

Det såkalte naken-stuntet til Frank Løke skapte store overskrifter hele uken etter seansen. Dagen etter angret han ingenting, og senere i uken uttalte han at han følte seg dolket i ryggen av TV2, blant annet fordi han mente at TV2 hele tiden visste om stuntet.

Tidligere på dagen – flere timer før selve stuntet – ble det nemlig publisert både sak og video der Frank Løke forteller at han ønsker nakensjokk, noe som i etterkant fikk flere til å kritisere TV2, deriblant redaktør i Medier24, Erik Waatland.

les også

Frank Løke med date på jubileumsfeiring: – Alder har ingenting å si

I kveld er det imidlertid kommet til semifinale i «Skal vi danse». Jan Gunnar Solli (37), Einar Nilsson (54) og Martine Lunde (22) skal kjempe om to finaleplasser, og tidligere i uken meldte TV2 at Lunde har pådratt seg en beinhinnebetennelse, men likevel akter å trosse smertene på parketten lørdag kveld.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder