OVERRASKENDE EXIT: Jenny Skavlan måtte forlate "Skal vi danse?" i går etter bare to omganger. Foto: Scanpix

VG Nett-leserne raser etter Jennys sjokk-exit

(VG Nett) Jenny Skavlan ble stemt ut av «Skal vi danse?» etter bare to programmer, og flere av VG Netts lesere er oppgitte over TV2s avstemningssystem som sender favorittene hjem

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

- Det er jo så urettferdig som det går an å bli. Ikke noe moro å se på dette programmet lenger. Har sett skal vi danse for siste gang. Slutt å la publikum stemme, skriver Eva fra Trondheim etter at Jenny Skavlan overraskende røk ut etter andre program. Hun toppet VG Netts popularitetsbarometer gjennom uken og var ansett som en av favorittene til å vinne.

Dommerne mente heller ikke at Jenny og hennes dansepartner Egor skulle reise hjem etter to runder. De ga paret 26 poeng for sin quickstep og mente to feil par måtte danse om igjen i går kveld. Hanne Krogh og hennes partner var det andre paret som måtte danse to ganger.

Les også: Sigurd danset på seg lyskestrekk

Flere av VG Nett-leserne som har sagt sin mening om programmet i ettersnakk stiller spørsmålstegn ved at det er favorittene som ryker ut, etter at publikum har sagt sin mening.

- Noe er riv ruskende galt når favorittene ryker ut og de som slettes ikke kan danse, får bli med videre, skriver Ann Christin Zachariassen fra Oppdal.

Si din mening om programmet og kast terning i ettersnakk!

Mange andre mener avstemningssystemet, hvor TV-seerne bestemmer hvem som må danse om igjen, ødelegger showet. Flere tar til orde for at dommernes mening burde hatt mer å si.

TV2 innrømmer å ha gjort en tabbe under publikumsavstemningen i går, da de la ut feil SMS-nummer på skjermen. Men programmets prosjektleder Siv Aamodt er sikker på at tabben ikke påvirket det endelige resultatet.

Ny favoritt

Med Jenny Skavlan ute av dansen er det et annet par som har overtatt favorittstempelet hos VG Netts lesere. Eks-proffen Tore Andre Flo, som imponerte dommerne med sin Jive i går, topper nå VG Nett- barometeret, etter at nesten 4000 har gitt sin stemme.

Hakk i hæl, bare fem prosentpoeng bak, følger Lene Alexandra Øien, som overrasket både seg selv og dommerne i går med stram tango. Hun og hennes dansepartner har fått 20 prosent av VG Nett-lesernes stemmer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder