UTE AV DANSEN: Håvard Lilleheie og Elena Bokoreva Wiuldsrud i kveldens rumba - som ikke holdt til videre plass. Foto: Scanpix

Håvard: - Som om det ikke var meg som sto der

Stig Henrik knuste Håvard i danseduellen

(VG Nett) Håvard Lilleheie innrømmer at det har gått på stumpene løs den siste tiden i «Skal vi danse».

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL
Skal Vi Danse - TV2.no

Det var to kjendisherrer som måtte i ilden denne lørdagen. Håvard Lilleheie og Stig Henrik Hoff tok utfordringen på strake armer og ben i danseduellen.

Det var noen nervepirrende sekunder før navnet på den som gikk videre ble ropt opp.

- Jeg gjorde alt jeg kunne, og jeg har ingenting å være sur for. Stig Henrik har vært bedre enn meg hele veien, sier Håvard til VG Nett like etter dommen.

Trodde han skulle ryke

Han innrømmer at det har vært tøft den siste uken.

- Det har gått litt på stumpene. I kveld føltes som om det ikke var jeg som sto der, og som om jeg bare skulle få det overstått. Jeg hadde på følelsen at jeg kanskje skulle ryke, forklarer han.

Nå ser Håvard fram til å se på fotball igjen, tilbringe tid med sønnen sin og å kunne konsentere seg om talskhowet sitt. Det har vært krevende å danse ved siden av full jobb.

- Dritvanskelig

- Jeg har liksom kommet til et punkt... Hvor ærlig er det lov til å være...? Den siste tiden har jeg tatt min egen prestasjon mer alvorlig enn selve konseptet. Og sakte danser er ikke min greie. Rumba er dritvanskelig. Nå skal det bli deilig å slappe av, sier Håvard til VG Nett.

- Kommer du og Elena til å holde pardansen ved like?

- Det har jeg ikke tatt stilling til ennå, ler Håvard.

Hva mener du om kveldens «Skal vi danse»? Bli tilhenger av Rampelys på Facebook og kjør debatt!

Lover å levere

- Nå skal vi gi bånn gass! lovet Stig Henrik da han skjønte at han fikk en ny sjanse.

- Uansett så skal vi ta en pils sammen etterpå, sa en eplekjekk Håvard før duellen, hvor Stig Henrik danset tango og Håvard rumba.

- Stem på oss! Neste uke er det showdans, og da kommer jeg til å vinne, skrøt Håvard før TV-stemmene ble stengt. Men det holdt altså ikke.

Også Stig Henrik tryglet seerne: - Vi har masse mer å gi! Han der er bare snublefot, fleipet Stig Henrik om rivalen Håvard.

Artikkelen fortsetter under bildet.

GIKK VIDERE: Stig Henrik Hoff og Alexandra Kakurina. Foto: Scanpix


Dommerne enstemmig

Etter duellen mente dommer Trine Dehli Cleve at Stig Henrik burde gå videre. Det mente også Karianne Gulliksen, Christer Tornell og Tor Fløysvik. Og TV-seerne sa seg enige.

Maria klarte brasene

Maria Haukaas Mittet og Asmund Grinaker gikk ut sist lørdag, men kom inn igjen denne uken etter at Cecilie Skog måtte trekke seg på grunn av ribbensbruddet. Denne lørdag sikret maria seg mange nok stemmer fra seerne til at hun også er med videre.

- Vi er så glade! sprudlet Maria foran TV-kamera.

Dommerne rangerte denne lørdagen deltagerne i følgende rekkefølge fra topp: Aylar Lie, Åsleik Engmark, Maria Haukaas Mittet, Stig Henrik Hoff, Håvard Lilleheie og Tommy Fredvang.

Aylar: - Alle er favoritter

Aylar og dansepartner Egor Filipenko var altså det paret som høstet flest poeng av dommerne i kveld. De var også med på «vinnerlaget» Team Jackson, som scoret tre poeng høyere enn Team Madonna i gruppedansen.

LES OGSÅ: AYLAR «TOK STRUPETAK» (ALT OM KVELDENS DANSER OG DOMMERKOMMENTARER)

Aylar er lykkelig over å få så gode tilbakemeldinger.

- Det er kjempemoro å få så gode tilbakemeldinger fra dommerne. Men alle dommerne er like viktige. Det er ikke bare det som Fløysvik sier, som betyr noe. Ikke minst er det viktig hva TV-seerne mener, forklarte Aylar til VG Nett i pausen.

Selv er Aylar nølende til å se på seg selv som favoritt.

- Jeg synes det er flere favoritter her. Og alle er like store konkurrenter.

Danseyndlingen merker for øvrig at nervene hun var plaget med i starten, har sluppet mer og mer taket utover i konkurransen.

- Jeg begynner å bli vant med settingen, så det går bedre nå. Jeg trives på dansegulvet. Men selvsagt har jeg sommerfugler i magen fortsatt, betrodde hun til VG Nett.

FAVORITTER: Aylar Lie og Egor Filipenko. Foto: Scanpix

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder