SPREK PAPPA: I sommer fikk Michael Jacksons tidligere sangpedagog, Seth Riggs (81), en liten datter. Foto: NTB Scanpix

Margareta Svensson (43) fikk barn med Seth Riggs (81)

(VG Nett) Hun er ingen Medelsvensson. I sommer fikk Margareta Svensson barn med sin 81 år gamle mann, Michael Jacksons tidligere sangpedagog, Seth Riggs.

Tommy Brakstad
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- I Hollywood tenker ingen på vår aldersforskjell, sier hun i et intervju med Aftonbladet.

Margareta Svensson fra Varberg har siden 1998 bodd i Los Angeles. Der dreier livet seg om musikk og møter med superstjerner.

- I min jobb som pianist og artist har jeg spilt for mange kjente navn. For eksempel Frank Sinatra og Paul McCartney, sier hun.

EN LITEN DATTER: Paret fikk i juni sitt første barn. Fra før har pappa Seth Riggs (81) syv voksne barn. Foto: NTB Scanpix

Jobbet for Madonna og Wonder

Enda flere kjendiser har hun møtt gjennom sin partner Seth Riggs. Han har jobbet som sangpedagog for Madonna, Stevie Wonder og Michael Jackson.

- Jeg var selv student hos Seth. Vi har alltid hatt en spesiell kjemi, men det tok noen år før vi ble et par, sier Svensson til den svenske avisen.

Tanker om døden

I begynnelsen av forholdet stilte Svensson et ultimatum. Stift familie med meg eller dra. Seth Riggs, som allerede har syv voksne barn, var åpen for å prøve igjen - inntil Michael Jackson døde.

- Han hadde jobbet med Michael i nesten 32 år, og var involvert i det som skulle bli «This is it»-turneen. Jacksons bortgang fikk Seth til å gjøre seg noen tanker om døden. Han var usikker på om han ville ha flere barn, sier hun.

Fikk en liten jente

Men livet hadde andre planer. Den 10. juni i år ble parets første barn født.

- Vi er så glade og nyter vår tid sammen, her og nå, sier hun.

«Svenske Hollywoodfruer» har premiere i august på svensk TV3.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder