Her blir Ke$ha satt helt ut av Espen Eckbo

Espen Eckbo (39) var redd Ke$ha (25) skulle avbryte intervjuet med komikerens kvisete tenåringsfigur Ove Hoff.

  • Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- Jeg synes hun klarte seg bra. Hun holdt masken ganske bra. Det var et øyeblikk der hvor vi var redd hun skulle reise seg og gå, forteller Espen Eckbo til VG.

Les også: Her kupper Espen Eckbo nyhetssendingen til TV 2

- Det som var litt uklart for meg var hvor mye Ke$ha visste om det vi drev med. Underveis fikk vi følelsen av at det ikke var så mye, og etter på ble hun bare borte, forteller han.

- Keitete

I forrige måned var den amerikanske popstjernen i Stockholm, og blant dem hun ble intervjuet av var Espen Eckbo, som rollefiguren Ove Hoff. En kvisete tenåring på medielinja.

-På mange måter var det lettere enn noen gang å improvisere i rollen som Ove, fordi jeg i den situasjonen følte meg mer som enn keitete 14-åring enn noen gang, ler Eckbo.

- Lettere som Ove

Innslaget med Ke$ha sendes i TVNorge-programmet «Asbjørn Brekke Show» mandag. Eckbo forteller at det føltes trygt og godt å skjule seg bak en karakter.

Les også: Eckbo strålende fornøyd med knallstarten

- Det er lettere å snakke med Ke$ha som Ove enn helt sånn privat, sier han.

Jon F. Leiulfsrud i Sony Music Entertainment Norge forteller til VG at Ke$ha tok hele Eckbo-intervjuet med godt humør.

Gjennombrudd

-Godt å høre at hun tok det med godt humør i etterkant, for jeg fikk ikke akkurat følelsen av at hun koste seg underveis. Det gjorde for så vidt ikke jeg heller, forteller Eckbo.

Kesha Rose Sebert (25) fikk sitt gjennombrudd da hun var med på Flo Ridas kjempehit «Right Round» i 2009. Året etter gikk debutalbumet «Animal» rett til topps i USA, og singlene «Tik Tok» og «We R Who We R» inntok også førsteplassen på hitlistene.

«Tik Tok» solgte over 610.000 eksemplarer på en uke, noe som var rekord for digitalt salg i 2009.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder