Tone er sammen med Sogndal-midtstopper

HELT GELÉ: Tone D. Aaberge var etter eget utsagn helt gelé etter at hun gikk videre til «Idol»-finalen. Kveldens andre finalist Christian Stenseng dro rett på fest. Foto: HEGE JOHNSEN

Feiret med fotballkjæresten

Tone D. Aaberge (16) feiret finaleplassen i «Idol» på restaurant med kjæresten Børre Steenslid (19), som spiller på A-laget til Sogndal.

  • Ida Ellisif Knutsen
  • Camilla Norli

Artikkelen er over 15 år gammel

- Men dere er kanskje vant til å se lite til hverandre?

- Ofte er det jeg som sitter hjemme siden han reiser mye med fotballen, men så bor jeg jo heller ikke hjemme nå. Jeg bor på Sandane der jeg går på videregående, forteller Tone.

De to har vært sammen i 7 måneder, og er fortsatt nyforelsket.

KJÆRESTEN: Idol-Tones kjæreste er Sogndal-spilleren Børre Steenslid (t.h.) Her er han i duell med Tromsøs Lars Iver Strand. Foto: SCANPIX

Da finaleplassen var klar i går kveld, hadde Tone to mål:

- Jeg skal treffe kjæresten min, og feste!

Sang for venninnen

Men det var ikke kjæresten hun tenkte mest på da hun sang i går. Bestevenninnen Tora skulle egentlig ha vært i studio i går som støtte, men hun måtte i stedet i en begravelse.

- Så jeg sang for henne i dag. Jeg skulle ønske at hun var her, men i stedet sang jeg for henne, sier Tone, som hadde åtte andre gode venninner som støtte blant publikum i TV-studio i går. Og seerne var ikke i tvil: Hele 27 prosent av stemmene gikk til Sogndal-jenta. Bortsett fra kjæresten, tror Tone at familien og søsknene hennes ble veldig glade i går.

- Broren min på 26 er veldig engasjert. Han sender meg meldinger hele tiden, sier Tone som nå gleder seg til å flytte til Oslo for en periode.

Mer om

  1. Idol

Flere artikler

  1. «Idol»-Fredrik valgte kjærligheten fremfor alkoholen

  2. Tone: - Ryktene setter forholdet på prøve

  3. Ole lover Mari plateinnspilling

  4. Idolenes påske

  5. Idol-Jorun på turné med Christian

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder