POPPIS: Kylie Jenner liker kjendistilværelsen enn så lenge, men innrømmer at det kan være tøft. Foto: Kevork Djansezian Reuters

Kylie Jenner: – Vil ikke være kjendis for alltid

Reality-stjernen (18) avslører at hun ser for seg å trekke seg unna rampelyset i fremtiden.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Familien Kardashian/Jenner har blitt et hett navn i underholdningsverdenen de siste årene.

I et stort portrettintervju med magasinet Allure snakker Kylie Jenner nå ut om hvordan kjendistilværelsen påvirker henne og at hun egentlig ønsker seg en mer normal hverdag. – Jeg vet at jeg ikke vil være kjendis for alltid. Det kommer en tid hvor jeg føler meg komfortabel, er på et godt sted i livet og bare går helt vekk fra det, sir hun til magasinet.

Les også: Kjærlighetstrøbbel for Kylie

Søker støtte hos familien

Jenner er nærmest født inn i berømmelse, og forteller i intervjuet at hun ikke kan huske hvordan det er å stå utenfor rampelyset.

– Jeg er et spesielt tilfelle. Jeg kan ikke huske hvordan det er å ikke være berømt. Men det har også gjort at jeg vet hva ekte lykke er. En ny bil er ikke lykke, det varer bare en måned og er kortvarig lykke, sier hun og legger til at lykken er å for eksempel være med venner.

Etter at realityserien «Keeping Up With the Kardashians» har blitt populært nærmest verden over har støtten familien også blitt viktigere for Kylie Jenner. Sammen med halvsøstrene Kim, Khloé og Kourtney, halvsøsteren Kendall, moren Kris og faren Caitlyn har Kylie blitt en av verdens mest etterspurte kjendiser. Det fører med seg mange forespørsler, en travel timeplan og et liv som blir fulgt med argusøyne.

– Hvis jeg hadde måttet gå igjennom dette alene, uten familien, så vet jeg ikke hva jeg ville ha gjort, sier hun til Allure.

Har du lest? Kendall og Kylie skriver ny bok

Skjuler personligheten

Kylie Jenner er også blant verdens mest fulgte på sosiale medier som Snapchat og Instagram. Men i intervjuet avslører hun at hun ikke alltid viser den ekte siden av seg selv.– Folk tror at ettersom vi har et reality-show og jeg deler så mye av hverdagen min så tror de at de vet hvem jeg er. Men jeg viser det jeg tror folk vil se. Det er ikke meg, det er bare en illusjon, en merkevare. Jeg er ikke en helt annen, men jeg viser bare ikke alt, sier hun.

Jenner forteller videre at grunnen til at hun ikke ønsker å vise så mye personlighet er at hun ikke vil åpne opp for at folk skal kunne si stygge ting som går inn på henne som person.

De siste dagene har Jenner publisert flere bilder av en stor diamantring på Snapchat. Det har fått ryktene til å svirre om hun er blitt forlovet med ungdomskjæresten Tyga. Jenner har så langt ikke bekreftet noe rundt forholdet, som tidligere har vært turbulent.

Lønnsomt: Kim Kardashian sopte inn 293 millioner på tre måneder

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder