POPULÆR: Vanessa Hudgens (18) - her under Teen Choice Awards nylig - hvor hun vant pris for beste nykommer. Foto: AP

«High School»-Vanessa beholder jobben

(VG Nett) Disney Channel håper Vanessa Hudgens (18) har fått seg en lærepenge etter nakenskandalen.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
High School Musical - hjemmeside

Det skapte overskrifter langt utenfor USAs grenser i forrige uke da det ble kjent at et frekt nakenbilde av tenåringsidolet Vanessa Hudgens (18) hadde dukket opp på nettet.

- Pinlig

Vanessa, som spiller dydige Gabriella i TV-suksessen «High School Musical», valgte raskt - via sin talsperson - å bekrefte at bildet er ekte.

SPILLER USKYLDIG: Vanessa som Gabriella. Foto: Disney

- Bildet er privat, og det er svært beklagelig at bildet har lekket ut til offentligheten. Vanessa synes dette er pinlig, og hun angrer på at bildene, lød det fra talspersonen.

Med i film nummer tre

Fredag ble det spekulert i om Disney Channel - som står bak pengemaskinen «High School Musical 1 og 2» - hadde gitt Vanessa sparken. Men det stemmer ikke. 18-åringen er fortsatt aktuell i den kvinnelige hovedrollen når det nå legges planer for en tredje film om de musikalske tenåringene.

- Vanessa har sagt unnskyld for det som tydeligvis var dårlig dømmekraft. Vi håper hun har lært en verdifull lekse, sier Disney i en pressemelding til avisen Chicago Tribune.

KJÆRESTER PÅ ORDENTLIG: Vanessa Hudgens (19) og Zac Efron (20). Foto: Reuters

Skuespiller nekter

Det er ikke kjent hvordan bildet har dukket opp på nettet, men ifølge bladet People skal Vanessa for to år siden - før hun ble berømt - ha sendt dristige bilder av seg selv på epost til skuespiller Drake Bell (21). Bell, kjent fra Nickelodeon, nekter imidlertid via sin talsperson for at han noensinne har mottatt slike bilder av Vanessa.

De to TV-filmene «High School Musical» har ikke bare tatt USA med storm. Filmene har blitt en fenomen verden over. Da «High School Musical 2» ble vist på TV i USA nylig, satte den tidenes rekord på Disney Channel med over 17 millioner seere.

5. oktober kan norske TV-seere se «High School Musical 2» på Disney Channel.

Kjærester

Vanessa og Zac Efron (19) spiller kjæresteparet Gabriella og Troy i filmmusicalene. Paret er sammen også i virkeligheten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder