HELT UTE: Finn Schjøll og hans dansepartner Lena Granaas Lillebø da de måtte forlate «Skal vi danse» i 2006. Foto: Scanpix.

Finn Schjøll: - Tor burde takke de som danser dårlig

(VG Nett) Tidligere «Skal vi danse»-deltaker Finn Schjøll mener Tor Fløysvik overhodet ikke har noen grunn til å rase over at «feil» dansere går videre i konkurransen.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Tvert i mot mener «Blomster-Finn» at Fløysvik burde være takknemlig overfor dem han synes danser dårlig.

- Han har overhodet ingen grunn til å rase. Både de på gulvet og dommerne har fått en oppsving, og alle de han synes danser dårlig, burde han takke, ikke kritisere. De har gitt ham en enorm sjanse til å få eksponert seg, som han på en måte utnytter fantastisk, sier Schjøll til VG Nett, og fortsetter:

- Han kritiserer de som gir ham mat i magen. Det må man aldri gjøre.

- Handler ikke om Tor

Lørdag ga Fløysvik uttrykk for sin klare mening om at publikum stemmer på «feil» deltakere, etter at Maria Haukaas Mittet (28 poeng fra dommerne) røk ut, til tross for at flere var dårligere enn henne.

Les også: Tor Fløysvik til angrep på folket

- Utrolig nok handler ikke dette om Tor Fløysvik. Jeg forstår at han har det genet som gjør at han tror alt dreier seg om ham, men det gjør ikke det, sier Schjøll, før han understreker at han ikke ønsker å inngå i en polemikk med dansedommeren.

Saken fortsetter under bildet...

- HELT FEIL: Tor Fløysvik sier sin hjertens mening om folkets stemmer. Foto: Scanpix.


Selv kom Schjøll så langt som til en fjerdeplass da han var med i den første sesongen av «Skal vi danse» - til tross for at han langt ifra var den fjerde beste danseren.

Pinlig berørt

- Følte du det som urettferdig da du gikk videre gang etter gang?

- Nei, jeg synes nærmest det var pinlig. I Norge fungerer det sånn at 1.-, 2.- og 3.-plassen må bli riktig, så jeg var livredd for å gå videre. I episode nummer åtte ba jeg om å få slippe. Jeg fikk min 4. plass og min dansepartner Lena og jeg var glade og stolte i utakt da vi gikk i glede - med stil, sier TV-personligheten i kjent stil.

Les også: Maria ute av «Skal vi danse»

Selv tror han folk har andre kriterier enn bare kvalitet når de skal stemme på sin favoritt.

- Jeg tror folk har sin favoritt, ikke fordi de er dårlige, men det handler jo om hvem man liker. Jeg tror ikke folk er mislikt selv om de blir stemt ut, men det er et spill. Publikum synes at noen leverer valuta på sin egen måte. Livet er fantastisk, alle får sitt.

Les flere kjendissaker på vg.no/rampelys .

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder