TRAVEL: Morten Tyldum har flere store filmplaner i tiden fremover. Foto:Richard Shotwell,Ap

Filmnettsted: Tyldum skal regissere Oscar-vinner

J.K. Simmons (60) får hovedrollen i ny thiller-serie der de to første episodene skal regisseres av Morten Tyldum (47).

Veteranen J. K. Simmons vant prisen for innsatsen som jazzlærer i «Whiplash». Han er en dreven fyr i gamet, og kanskje mest kjent for rollen som den rappkjeftede redaktøren i «Spider-Man».

Nå skal Simmons regisseres av norske Morten Tyldum, skriver Deadline.
Tyldum, som har regissert den Oscar-vinnende filmen «The Immitation Game», skal regissere de to første episodene av den kommende Starz-serien «Counterpart». Serien er ifølge Deadline en sci-fi-thriller.

Serien er skapt og skrevet av Justin Marks, som blant annet har skrevet den nye Disney-satsningen «The Jungle Book» som kommer i 2016.

OSCARVINNER: J.K. Simmons og Miles Teller imponerte i filmen «Whiplash». Foto:Daniel Mcfadden, United International Pictures,

«Counterpart» er ikke det eneste Tyldum har på tapetet om dagen. Han skal også ha regien på science fiction-filmen «Passengers». Allerede i januar begynte ryktene å svirre om at filmgiganten Sony Pictures hadde Tyldum øverst på ønskelisten til sitt neste storprosjekt.

Ifølge flere filmnettsteder er det Oscar-vinneren Jennifer Lawrence og «Guardians of the Galaxy»-skuespiller Chris Pratt som skal ha hovedrollene i den kommende filmen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder