VANN-VITTIG: Både Tobias Santelmann (t.v.) og Odd-Magnus Williamson har figurert på Elle sin liste over Norges mest sexy menn. Til neste år skal stupe i beste sendetid på TV 2. Her på «Kon-Tiki»-premieren tidligere i høst. Foto: Mattis Sandblad/VG

Fra «Kon-Tiki» til stupe-TV

(VG Nett) Odd-Magnus Williamson (32) og Tobias Santelmann (32) må finne frem badebuksene igjen. Begge de to «Kon-Tiki»-stjernene er klare for TV 2s nye stupeprogram.

Marcus Husby
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det bekrefter flere kilder overfor VG.

Begge hadde roller i suksessfilmen «Kon-Tiki», som hadde premiere tidligere i år, og Williamson har også tidligere vært en del av TV 2s humorgruppe «Torsdag Kveld fra Nydalen».

Stupeprogrammet har premiere på TV 2 til neste år, og deltagerne skal allerede ha startet treningen.

Presseansvarlig for serien, Alex Iversen, ønsker ikke å kommentere VGs opplysninger.

- Vi ønsker ikke å bekrefte eller avkrefte noen av deltagerne ennå, sier han.

Hopper i det

TV 2 sikret seg rettighetene til stupeprogrammet, som internasjonalt har navnet «Stars in Danger», under TV-messen MIPCOM i Cannes allerede i oktober.

I programmet skal kjendis-deltagerne konkurrere mot hverandre i flere spektakulære stup fra store høyder i dype basseng.
Både solo- og synkron-stup står på programmet.

TVNorge kastet seg også på stupe-tv-trenden tidligere i år. Men måtte trekke ut pluggen, og bestemte seg for å avlyse satsningen.

- Prosjektet ble dessverre mye dyrere enn det som var utgangspunktet. Når det i tillegg ble et kappløp om å komme først på lufta med to stupeprogrammer syntes vi det var riktig å gi oss, både av hensyn til seerne og konseptet, skrev kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen, i en pressemelding.

TV 2 tror derimot ikke sitt nye stupe-program ender med mageplask.

- Seerne kan glede seg til morsom, imponerende og spektakulær stupe-akrobatikk utført av vågale kjendis-par, sier TV 2s programdirektør Pil Gundelach Brandstrup i en pressemelding.

VG har vært i kontakt med Tobias Santelmann. Han ønsker ikke å kommentere denne saken.

Williamson har ikke besvart VGs henvendelser.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder