LITE KLÆR: Susan Kristine Nielsen er ikke sjenert når hun entrer Paradise Hotel og reality-serien, som nå blir sendt på norsk TV. Foto: TV3/Lotta Lemche

Hun sørget for sex-rekord i TV3-reality

(VG Nett) Det går hett for seg i den danske reality-serien «Paradise hotel». Hetere blir det når nakenmodellen Susan Kristine Nielsen (33) sjekker inn på hotellet i neste uke.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Serien er blitt omtalt som en av de drøyeste på dansk TV, og det er kanskje ikke så rart. Tre deltagere har i løpet av serien hatt sex med tre ulike personer, og flere av sexscenene er blitt vist på TV.

En av de som hadde tre ulike partnere i løpet av oppholdet var nakenmodellen Susan Kristine Nielsen. Hennes aktiviteter både under og over dyna sørget også for store overskrifter da serien gikk i Danmark.

Nå er serien godt i gang også på norsk TV, og mandag i neste uke får norske seere se at Nielsen sjekker inn på hotellet.

TV-guide: Sjekk TV-programmet her!

- Ikke for barn

Nettopp på grunn av sex-scenene har TV3 besluttet å gi realityserien sen sendetid i Norge.

- Paradise Hotel er et konsept som hører hjemme etter det såkalte vannskillet klokken 21.00, på grunn av dets innhold, inkludert sex-scenene, sier programdirektør i TV3, Trygve Rønningen til VG Nett.

Danske medier har for lengst fått med seg at nordmenn må se serien på et senere tidspunkt enn i Danmark, men noe annet har ifølge Rønningen aldri vært aktuelt.

- Nettopp fordi serien har en type innhold som ikke egner seg for barn, har vi valgt å sette det opp sent i sendeskjemaet. Det ville vært uaktuelt å vise denne serien før vannskillet, sier Rønningen.

NAKENMODELL: Susan Kristine Nielsen har i tiden etter realityserien Paradise Hotel sagt at hun var overrasket over hvor mye som ble vist på TV. Foto: TV3

I «Paradise Hotel» bor 12 mennesker sammen på et luksushotell i Mexico. For å bli værende på hotellet må man finne seg en romkamerat, eller rettere sagt en å dele sengen med. Den personen som ikke finner en makker, må reise hjem og gjøre plass til en ny deltager.

Diskutér TV på VGs diskusjonsforum.

70.000 seere

Den 56 episoder lange serien hadde et snitt på over 170.000 seere i Danmark, noe som er rekord sammenliknet med tre foregående «Paradise hotel»-sesongene.

Etter at 20 av 56 episoder er sendt på TV3 i Norge har serien oppnådd 70.000 seere i snitt. Ikke et spesielt høyt tall, men Rønningen er likevel strålende fornøyd.

- Vi er særdeles godt fornøyd med seertallene på Paradise Hotel. Enkelte episoder ligger noen dager helt på toppen av seerstatistikken. Serien har i sommer vært med å bidra til at TV3 har økt sine markedsandeler, sammenlignet med tidligere år, sier han.

Drøye scener

Det er i hvert fall ikke mangel på intriger på hotellet. Også deltagerne Mads Gleager og Jacob Hansen ender opp med å ha tre ulike sexpartnere i realityserien. I tillegg til at flere av de nattlige aktivitetene ble vist på TV, er det lagt ut klipp fra de drøyeste stevnemøtene i sengen på internett.

- Jeg hadde den klare oppfattelse av at TV3 ikke ville vise sexklipp av noe som foregår over lakenene. Vi trodde ikke det ville bli vist på TV3, har Susan Kristine Nielsen uttalt til danske Nyhedsavisen.

Hun er nå på ferie og var ikke tilgjengelig for kommentar da VG Nett tok kontakt tirsdag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder