VANT: Adil Thathaal vant Dansefeber, og er på vei til New York med dansestipend og store ambisjoner. Foto: Annemor Larsen
VANT: Adil Thathaal vant Dansefeber, og er på vei til New York med dansestipend og store ambisjoner. Foto: Annemor Larsen

Adil vant med strekk

TV

(VG Nett) Adil Thathaal (22) vant «Dansefeber» i går, men det ingen visste var at han vant med en strekk han pådro seg under generalprøven.

Publisert: Oppdatert: 21.03.06 12:55

Adil vant både heder, ære og seks måneders utenlandsopphold i New York da han dro i land seieren under mandagens «Dansefeber»-finale på TVNorge.

Da VG Nett spurte om å få se noen av de fantastisk kule dansetrinnene, måtte Adil bare beklage - han pådro seg en strekk rett før finalen mandag.

- Så du vant med strekk?

- Ja, jeg gjorde visste det, sier Adil med en vinners ydmykhet.

LES TETT PÅ NETT-INTERVJUET MED ADIL HER!

Adil har hele veien væt seg selv, noe som har ført til at han vant publikums hjerter fra første dag.

Seieren har fremdeles ikke helt gått opp for han, og han tror han må hjem til familie og venner for at det virkelig skal slå han.

- Det er sprøtt. Noen ganger skjønner jeg og andre ganger ikke.
100.000 stemte på de fire finalistene i går; der Marie Henriette Nygård fikk andre plassen, Christopher Flinder Petersen tredje og Tine Aspaas fikk fjerde plass.

Tok sjansen

- Jeg hadde faktisk ikke tenkt å gå på audition. Jeg lå i senga og det var så fryktelig tidlig, så tok jeg på meg klær og tenkte at jeg bare må. En må virkelig benytte seg av alle sjanser en kan få i livet, og dette er absolutt en stor sjanse for meg, sier han.

New York står for døren i løpet av året, men når skal bli diskutert i månedene som kommer.

- Det er agent Block som tar i mot meg. Det er den samme som har Nick, vinneren av «So you think you can dance» i stallen, forteller han.

Inspirert

Den unge gutten har blitt inspirert av venner og forfattere, som har gjort sitt til at han omfavner livet og alle sjansene han får.

- Jeg leste «Alkymisten» av Paulo Coelho, der det står at alle har en egen historie og en egen skatt inni seg. Det inspirerte meg.

Den beste definisjonen på helvete synes Adil og en kamerat er å være 80 år, og angre på alt man ikke fikk gjort.

- Gjør alt du kan og får til, en skal ikke angre på det man ikke fikk gjort.

Her kan du lese mer om