- Kvinnens jobb å tilfredsstille mannen seksuelt

(VG Nett) Det er mildt sagt en kontroversiell gjest som besøker Skavlan førstkommende fredag.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Anna Anka (38) er gift med den styrtrike låtskriveren og smørsangeren Paul Anka (68), og bor sammen med sin ektemann i deres luksusvilla i fasjonable Beverly Hills i Los Angeles.

Den polskfødte svenske blondinen har blitt en skikkelig snakkis i Sverige den siste tiden, etter at hun har kommet med en rekke kontroversielle uttalelser i TV-serien «Svenska Hollywoodfruar» på svensk TV3.

- Din skyld hvis han er utro

I et eget blogginnlegg på newsmill.se legger hun ikke skjul på at det er kvinnens jobb å tilfredsstille mannen seksuelt.

- Hvis mannen din vil at du skal tilfredsstille ham hver dag når han våkner, da bør du som kone stille opp, uttaler hun blant annet.

- Dersom du ikke gir mannen det han vil ha, kan du bare skylde på deg selv dersom han er utro, fortsetter hun.

Fikk slakt

Andre uttalelser, slik som at mannen ikke bør hjelpe til med husarbeid hjemme eller skifte bleier på barna, har også vært med på å skape overskrifter i ektemannens hjemland, USA.

Fredrik Skavlan gjorde comeback som programleder på norske TV-skjermer i den svensk-norske samproduksjonen «Skavlan» forrige fredag.

Til tross for slakt fra VG Netts lesere, fikk programlederen skryt av kritikerne - og over 2,4 millioner nordmenn og svensker samlet seg foran TV-skjermen for å få med seg returen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder