Karen Marie Ellefsen kastet klærne for ny Grunnlov

- Man kan ikke ta seg selv så høytidelig

Are Kalvø vurderer å legge opp etter å ha fått i stand sitt aller største skup: NRK-sportens dronning Karen Marie Ellefsen i nettoen.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det er i forbindelse med sin nye TV-serie «Riksforsamlinga» at den folkekjære NRK-profilen kaster klærne og stiller opp naken sammen med et knippe andre kjendiser - som er kjent for veldig mye annet enn å kaste klærne.

VGTV: Se seansen her

- Man kan ikke ta seg selv så høytidelig. Det var et NRK-program sammen med mange andre. Og så er det jo ganske anstendig, vi var ganske dekket til, sier Ellefsen til VG om hvorfor hun stilte opp.

Hun forteller at hun ikke har sett klippet selv, men at de ble forsikret om at alt skulle gå sømmelig for seg.

- Det er jo juks som alt annet, sier hun.

- Så du er ikke naken bak banneret?

- Tror du det? ler Ellefsen uten å utdype.

- Får du mange tilbud om å kaste klærne?

- Nei, jeg gjør ikke det. Jeg tror jeg har fått en forespørsel fra VG om å bli kroppsmalt en gang, men jeg sa nei til det.

- Hadde du sagt ja om vi hadde spurt i dag?

- Det tror jeg ikke, ler Ellefsen.

Programleder Are Kalvø er storfornøyd med fangsten.

- Det er høyt opp på listen for skup ja, sier en meget fornøyd Are Kalvø til VG og forklarer:

- Det var i et forsøk på å få til et folkelig engasjement for den nye grunnloven vi ville teste noe som beviselig har funket før: Å få kjendiser til å stille opp for saken. Karen Marie Ellefsen var bare velvillig og positiv, så hun kommer jeg aldri til å si et vondt ord om i mitt liv - ikke det at jeg har gjort det før altså, forteller Are Kalvø.

- Hadde du noen spesielle triks for å overtale sportsdronningen?

- Vi hadde mange triks, men det var faktisk ikke nødvendig å ta dem i bruk overfor Karen Marie. Hun syntes det hørtes morsomt ut og sa: Dette vil jeg være med på.

- Du hadde rett og slett en god sak?

- En veldig veldig god sak. Men det er jo ikke dermed sagt at folk stiller opp naken for saken, sier Kalvø som medgir at nå kan ting egentlig bare gå én vei - nedover.

- Når du har fått Karen Marie Ellefsen til å støtte saken din på den måten er det klart det er noe som er vanskelig å toppe.

- Du kan vurdere å legge opp?

- Ja, jeg kan egentlig det altså. Hvis folk spør om noen år: Hvorfor la da du plutselig opp, kan jeg bare vise til Karen Marie Ellefsen, slå ut med armene - så regner jeg med folk forstår.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder