BEGGE SLITER: Både svenske Charlotte (t.v.) og norske Maria har problemer med å holde balansen på det glatte podiet i Beograd. Her under øvelser. Foto: Eurovision Song Contest

Snublefare på MGP-scenen

(VG Nett) Norske Maria og svenske Charlotte er blant dem som er redde for å skli på den speilblanke scenen i Beograd.

Artikkelen er over 11 år gammel

Eurovision Song Contest

Melodi Grand Prix-scenen i den serbiske hovedstaden er flott og velutstyrt, men i glatteste laget. Det melder ESCToday på sine nettsider.

Listefeber:Hvordan går det med Norge i Melodi Grand Prix?

Etter tre dager med prøvekjøring er det blankpolerte scenegulvet det største problemet. Flere av artistene sliter angivelig med å holde balansen på scenen som er laget av plexiglass med lys i.

Maria sliter

Nettsiden skriver at svenske Charlotte Perrelli (33), som opptrer på syltynne høye hæler, er blant dem som har uttrykt stor bekymring. Hun skal ha måttet anstrenge seg veldig under øvelsene for ikke å skli og falle på scenen.

Også norske Maria Haukaas Storeng (28) sliter på glatta.

- Vi sliter med å gjøre koreografien fullt ut. Det er et vakkert scenegulv, men det byr på utfordringer for alle som danser, forklarer Maria i en tekstmelding til VG Nett fra Beograd.

Se Marias første sceneprøve på YouTube (VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider).

Nødløsning

Maria og danserne hennes gjør det de kan for å bedre situasjonen.

- Vi prøver å feste noe under skosålene deres, så de får bedre grep. Det håper vi skal gjøre det enklere for artistene våre, forklarer manager Mads Rogde overfor VG Nett.

Melodi Grand Prix-scenen for øvrig har i år høstet ros for å være den mest stilfulle gjennom tidene.

VG Nett i Beograd - tok tempen på Marias låt:- Er det hun som synger?

Les også:Maria fremførte feilfritt

Problemer før

Det er ikke første gangen at scenen skaper hodebry i Melodi Grand Prix-sammenheng. I 2005 sprakk glasstoppen på scenen i Ukraina, og året etter falt en stor mekanisk anretning i gulvet med et brak da Hellas arrangerte konkurransen.

Listefeber:Stem på tidenes MGP-låt

VG Debatt:Diskuter Melodi Grand Prix her

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder