NORGES HERLIGSTE PERSON: Her er vinneren i TVNORGEs program «Norges herligste», Bjørn Antonsen fra Drammen. Her jubler han med Vegard (t.v.) og Bård Ylvisåker. Foto: Marit Stensby, VGTV Foto:
NORGES HERLIGSTE PERSON: Her er vinneren i TVNORGEs program «Norges herligste», Bjørn Antonsen fra Drammen. Her jubler han med Vegard (t.v.) og Bård Ylvisåker. Foto: Marit Stensby, VGTV Foto:

Møt Norges herligste person i VGTV!: Skjærgårdstrubaduren Norges herligste

TV

(VG Nett) Bjørn Antonsen alias «Skjærgårdstrubaduren» ble kåret til «Norges herligste» av Vegard og Bård Ylvisåker under en kjendisspekket prisutdeling onsdag kveld.

Publisert: Oppdatert: 06.03.08 01:02

Eddderkoppen teater i Oslo var fylt opp med herlige mennesker da tv-programmet «Norges herligste» kåret den herligste av dem alle i kveld.

I sentrum av oppmerksomheten stod en mann som sprer glede med sin originale og egenkomponerte musikk langs Norskekysten.

- Skip o' hoi! jublet vinneren til VG Nett like etter at han mottok prisen.

VGTV: Se Norges herligste seiersbrøl her!

- Jeg er egentlig ikke typen som stikker meg så voldsomt frem, det er nok derfor jeg står her i dag. Se, der er kjendisen, sier folk, men jeg er bare en vanlig person. Kjendis blir jeg aldri, men i kveld blir det nok en liten knert for å feire, sier Bjørn Antonsen til VG Nett.

Les også: VG Nett leter etter herlige mennesker som skaper «Et rikere Norge»

- En fantastisk jobb

I 12 TV Norge-sendte tv-programmer har brødreparet Vegard og Bård Ylvisåker jaktet etter Norges herligste person. Duoen har møtt over 50 gode kandidater og i kveld var de fleste av dem samlet til stor prisgalla i Oslo.

På plass var blant andre «Kiwi-Bob», «Juger'n», «Saueklippemannen» og «Tightsmannen» - mannen som kun går i åletrange dametights kjøpt fra tyske E-bay.

- Dette er det morsomte vi har gjort noen gang. En fantastisk jobb, sier Vegard og Bård Ylvisåker til VG Nett etter showet.

VGTV: Se om Vegard og Bård er fornøyde med vinneren her!

- Det har vært mye reising, men i motsetning til når du kjører mange mil for å komme hjem etter påskeferien, møter vi disse herlige menneskene isteden. Jeg anbefaler egentlig alle å dra rundt og besøke mennesker. Vi hadde bare en god unnskyldning for å gjøre det, sier Bård.

I tillegg til Norges herligste person ble det også delt ut priser i kategorier som Beste antrekk («Tightsmannen» selvsagt), Beste velkomst/hilsen og Beste latter.