UNGE OG ELDRE FRIERE: ®Ungkaren» Stig Kjos omgitt av alle sine 15 sjekkere. Foto: TVNorge
UNGE OG ELDRE FRIERE: ®Ungkaren» Stig Kjos omgitt av alle sine 15 sjekkere. Foto: TVNorge

«Ungkaren» Stig (31) fant dame på TV: «Ungkaren»: - Føles merkelig ikke å kunne vise oss sammen

TV

(VG Nett) Stig Kjos røper at det oppsto store konflikter mellom de unge og de eldre kvinnene i «Ungkaren 20 vs 40».

Publisert: Oppdatert: 07.04.08 12:38

I kveld dukker 31-åringen fra Jessheim opp på TV for første gang når sjekkeprogrammet har premiere på TVNorge.

Én måned har gått siden realityshowet ble spilt inn i Sør-Afrika - noe som betyr at Stig og hans utkårede har måttet holde romansen hemmelig. Og fortsatt i mange uker fremover må de to sørge for ikke å bli sett sammen - før finalen har vært vist på TV.

- Det tærer på

Stig bekrefter overfor VG Nett at sjekkeshowet endte i kjærlighet.

- Det føles helt merkelig. Jeg valgte én, og følelsene var gjensidig. Vi har jo lyst til å prøve ut forholdet, men vi kan ikke vise oss offentlig sammen. Det tærer på oss begge, innrømmer Stig.

Mamma uvitende

Kun de andre deltagerne og TV-produksjonen vet hvem av de 15 kvinnene som gikk av med seieren i konkurransen om TV-ungkaren.

- Ikke engang min egen mor vet hvem jeg valgte, forteller Stig.

Fikk alders-overraskelse

Stig trodde han visste hva han gikk til da han ble plukket ut som TVNorges nye «Ungkar». Han var forberedt på overraskelser, men innrømmer at han ble i overkant forbauset da sjekkerne viste seg å være kvinner som i snitt var 10 år eldre enn ham selv. Først senere ut i showet dukket en gjeng unge frier-kvinner opp.

- Hvor skuffet ble du da du så at sjekkerne var så mye eldre enn deg?

- Jeg prøvde å holde maska. Men jeg ble selvfølgelig litt skuffet. Eller kanskje mer overerasket. Jeg er jo ikke noen unggutt selv heller, men jeg hadde ikke forventet så voksne kvinner, forklarer han.

Jevnet seg ut

- Så lettelsen var stor da 20-åringene kom?

- Nei, det vil jeg absolutt ikke si. Førsteinntrykket var nemlig at de var ekstremt unge, forklarer 31-åringen.

Han hevder at etter hvert i innspillingen betydde alderen mindre og mindre for hans del.

- Noen av 40-åringene var veldig lekne, og enkelte av 20-åringen svært modne. Så alderen utlignet seg. Jeg glemte aldersforskjellen etter hvert. Kjemien varr til slutt det avgjørende, forteller Stig.

Konflikter

Men han innrømmer at aldersforskjellen var et større problem kvinnene imellom enn for ham. De eldste kvinnene trodde de skulle være alene om kampen, og ble tatt på senga de de unge kvinnene strømmet på. De unge kvinnene hadde fordelen av at de kjente til komplottet på forhånd og visste hva de gikk til.

- Det oppsto store konflikter mellom kvinnene. Selv opplevde jeg det ikke direkte på nært hold, men jeg hørte rykter. Det var ikke helt bra. De eldre følte at deres territorium ble rokket ved, siden de hadde vært der først, forteller Stig.

- Noen ytrer ting veldig lett. Det var masse sladder og konflikter. Plutselig følte de eldste at de var gamle, forklarer 31-åringen som tror at mye av intrigene oppsto fordi kvinnene bodde så tett på hverandre.

- 40-åringene tryggere

- Hva opplever du er den største forskjellen mellom kvinner på 20-30 og kvinner på 40?

- 40-åringene vet mer hva de vi ha. De er ikke så redde for å gi av seg selv. De er mer trygge og har større livserfaring. De yngre er mer tilbakeholdne og usikre, mener Stig som til daglig er salgssjef og medeier i en golfbane.

Blir kjendis

Fra og med i kveld er han TV-kjendis. Han tror han er så godt forberedt som han kan være.

- Jeg kommer nok ikke til å ta av! Men jeg håper dette blir god TV-underholdning. Det er jo det det er ment som, sier han.

- For deg var det litt mer enn underholdning. Det endte i romanse?

- Ja, det gjorde det. Og det er jo bra, svarer Stig.

Her kan du lese mer om