KOMIKERFEIDE?: Jay Leno synes Jimmy Kimmel har en tendens til å være slem på skjermen. Foto:,Ap

Jay Leno refser Jimmy Kimmel

Talkshow-ringreve Jay Leno (65) tror det er en grunn til at Jimmy Kimmel (47) ikke er like populær som kollegene sine.

  • Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I fjor vinter forlot Jay Leno «Tonight Show», etter å ha frontet det populære talkshowet i en årrekke.

Nå er han snart klar for et flunkende nytt bilprogram, «Jay Leno's Garage», som har premiere på amerikanske TV-skjermer i oktober. I den forbindelse ble 65-åringen intervjuet av TV Insider, og snart ble Lenos humorkolleger trukket inn i samtalen.

Jimmy Kimmel, som tidligere i år tok pause fra sitt eget «Jimmy Kimmel Live!» da David Letterman (68) gjennomførte sitt siste program, er åpenbart ikke Lenos favoritt i humorbransjen.
– Det viktigste man kan gjøre når man leder et show som dette, er å være sympatisk – for programmet gjør deg arrogant. Jeg tror dette er Jimmy Kimmels problem. Jeg synes han er en flink og morsom fyr, men av og til er han slem, sier Leno.
Husker du? Rørt Leno takket fansen i sitt siste program
Ringreven mener at det er Kimmels «slemme tendens» som gjør at han ikke er like populær som flere av de andre talkshow-kongene i USA.
– Han lagde et innslag hvor han stjal Halloween-godteri fra unger, sånn at de begynte å gråte. Er det noe jeg går glipp av her? Det skal vel være morsomt, men det er jo slemt, sier Leno.
Imidlertid er han atskillig mer begeistret for Jimmy Kimmels navnebror, Jimmy Fallon (40), som overtok «Tonight Show»-stolen da Leno takket for seg i fjor. Foreløpig er Leno strålende fornøyd med Fallon, som han mener har ført programmet videre på en bra måte.
Les også: Jay Leno og Conan O'Brien kritiserte NBC

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder