KJÆRESTER: Nina Martnes og Jonas Ulseth på premierefesten for «Paradise Hotel». Foto: Trond Solberg

Nina Martnes og Jonas Ulseth fra «Paradise Hotel» er kjærester

Paradise Hotel-deltakerne bekrefter endelig den dårlig skjulte hemmeligheten: De er et par.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

«It's official folkens! Jonas og jeg er kjærester», skriver Nina Martnes på sin blogg natt til mandag.

Kjæresten Jonas Ulseth har også delt nyheten på sin blogg - og begge to har lagt ut instagramoppdateringer med seg selv og sine bedre halvdeler i hovedrollen.

«Dere har sikkert sett denne komme på lang vei, Men jeg og Nina Martnes er idag offesielt kjærester. Vi har vel egentlig begge to sett på hvandre som kjærester helt siden vi kom hjem fra Mexico, men har valgt å holde det hemmelig for å ikke ødelegge spenningen for programmet», skriver han.

Hun skriver videre at de to har vært sammen en stund, men at de ikke har ønsket å gå ut med kjærlighetsforholdet før nå fordi de har ønsket ro rundt privatlivet.

Husker du? Kontrakten «Paradise»-deltagerne skriver under på

https://www.instagram.com/p/BEmetPukcUO/

«Det er for vår egen del at vi har ventet og valgt å svare nei når vi har blitt spurt. Nå ønsket vi ikke å holde det hemmelig lengre og følte begge at det var riktig å fortelle det. Jeg og Jonas fikk kjempe god kontakt inne på hotellet, noe som også fortsatte på utsiden. Vi har vært på besøk hos hverandre flere ganger og har pratet hver dag siden vi kom hjem fra Mexico. Vi begge to skjønte tidlig hvor dette ville ende», skriver hun.

Les også: Advokat om «Paradise»-kontrakten: Deltagerne eies på hud og hår

Da VG kontaktet paret tidligere i januar og spurte om de var kjærester, svarte Jonas Ulseth at de kun var gode venner. De har imidlertid ikke klart å skjule de hete følelsene, hverken på instagram eller i intervjuer.

https://www.instagram.com/p/BEmen_Xymqe/

Martnes skriver nemlig selv:

«Så nå vet alle det som de fleste allerede mistenkte!»

Både Nina og Jonas er fortsatt med i «Paradise Hotel», som har finale 2. juni.Kommersielt samarbeid: Rabattkoder