FORRETNINGSKVINNE: Khloe Kardashian ved et arrangement i Los Angeles tidligere i desember. Foto:Richard Shotwell,Ap

Khloe Kardashian: Jeg savner ikke sex, jeg vil bare kose

Den yngste Kardashian-søsteren sier hun savner selskap mer
enn sex etter skilsmissen fra Lamar Odom.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Kim Kardashians lillesøster, kjent fra realityserien «Keeping Up With The Kardashians», snakker i et intervju med britiske Cosmopolitan om livet etter skilsmissen for et år siden.

SKILT: Khloe og Lamar Odom sammen i 2013. Hun tok hans etternavn mens de var gift, men har når tatt tilbake Kardashian. Foto:Evan Agostini,Ap

Khloe fylte 30 år i sommer, og er den eneste av de tre Kardashian-søstrene som ikke har barn.

– Jeg trodde at da jeg ble 30 ville jeg ha barn og fremdeles være gift. Men du kan ikke sitte og gråte selv om det ikke gikk sånn. Jeg var jo gift, så jeg tror det er en tilvenningsperiode, og jeg har ikke hastverk, sier hun til bladet ifølge OK!.

Hun giftet seg med den profesjonelle basketspilleren Lamar Odom i september 2009, etter bare å ha kjent ham i én måned. I desember 2013 søkte hun om skilsmisse. Gjennom TV-serien om familien har hun delt hvordan hun og Odom slet med å få barn, da det viste seg at Khloe hadde fruktbarhetsproblemer.

Rart å «date»

Etter skilsmissen var Kardashian kjæreste med rapperen French Montana i sju måneder, men de gjorde det angivelig slutt i september.

– Det er veldig rart å gå ut med andre igjen. Men jeg er lykkelig – jeg har flyttet inn i mitt nye hus, som er det første huset jeg har eid på egenhånd. Det er et stort skritt for meg, sier Khloe til bladet.

Også sexliv og intimitet er tema i intervjuet:

– Jeg lengter ikke etter sex. Jeg snakket mer åpent om det da jeg var gift, for da var jeg mer komfortabel med det. Jeg lengter etter selskap, jeg vil bare kose og klemme, sier Kardashian.

SØSTRE: I tillegg til Kim og Kourtney, har Khloe to halvsøstre: Kendall og Kylie Jenner som begge er modeller. Her deler de tre ut en pris under American Music Awards i Los Angeles i november. Foto:Matt Sayles,Ap

Hun var 25 år da hun giftet seg, og hevder at hun elsket å være gift.

– Jeg liker at man sparer noe til ekteskapet. Jeg synes ikke du skal behandle alle menn du møter som ektemannen din. Da blir det ikke spesielt, påpeker hun.

Khloe bor for tiden sammen med broren Rob og sier hun trives med det.

Foruten TV-serien driver hun også flere bedrifter sammen med søstrene Kim og Kourtney. Hun og Kourtney kommer ofte i skyggen av den mest kjente søsteren, Kim, som foruten å være gift med Kanye West også er kjent for sine mange utspill i sosiale medier, som da hun «krasjet» internett med et bilde av baken sin i november.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder