Nervøs Wenche Myhre: – Jeg bare hoppet i det

Wenche Myhre (68) både gruer og gleder seg til at «Hver gang vi møtes» skal vises på TV.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Sammen med Eva Weel Skram (29), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58), Admiral P (33) og Ravi (39) skal popikonet Wenche Myhre by på seg selv i beste sendetid på TV 2 hver lørdag fra nyttår.

Eva Weel Skram til VG: – Nesten for sterkt

For Myhre er det en nervepirrende affære.

– Jeg gruer og gleder meg, og er skjelven. Dette har vært et så intenst og givende opphold, og det kommer til å være med meg hele livet. Det vet jeg, sier hun i klippet som VGTV får vise.

Til VG utdyper 68-åringen:

– Når jeg sier at jeg gruer meg, så mener jeg at det bare får la det stå til. Det begynner å bli en stund siden innspillingen nå, så jeg husker ikke hvordan jeg reagerte i de ulike situasjonene.

Hun har en karriere som spenner over mer enn 50 år og har vært med på det meste. Her kan du lese om da hun kastet vann på paparazzi-fotografene.

Likevel føler 68-åringen at hun nå befinner seg i ukjent farvann.

– Jeg er så veldig lite vant med sånne TV-ting, og nå kaster jeg meg ut i en tilværelse med en ny vennering – og åpner meg for dem samtidig som jeg deler det med hele Norge. Men jeg har funnet ut at det er riktig i tiden, og riktig for meg. Så jeg bare hoppet i det.

EVIGUNG: Wenche Myhre forklarer i programmet at hun ikke hadde livvakt da fansen herjet som verst. – Men jeg hadde paraply! Her i Oslo i september. Foto: Trond Solberg , VG

VGs anmelder: – Ei snerten snelle

Myhre forteller at TV-seerne får et nært innblikk i samtlige syv artister.

– Hver og en av oss fikk ut hele spekteret av følelser, med gledestårer og alt annet. Jeg tror det er hemmeligheten med dette programmet, nemlig at man glemmer at man er omgitt av kameraer hele tiden. Det er jo også det som er så positivt.

Myhre skryter av de nye bekjentskapene.

– For en gjeng herlige mennesker.

Glipper premierefesten? Eva kan føde når som helst

De mannlige artistene ville heller ikke vært opplevelsen foruten.

– Det er nesten ubeskrivelig å sitte rundt dette bordet, sier Jørn Hoel i klippet. Han beskriver opplevelsen som «bursdag og julaften på en gang». Henning Kvitnes mener på sin side at deltagelsen i programmet har vært et høydepunkt i hans karriere og «nesten på en måte i livet også».

Rundet 66 år: Men ble det som hun sang om i låten?

Uansett: Hun er seks og sexy

VG+: – Pensjonist, jeg? Nei, heller pasjonist!

Ravi, eller Ivar Christian Johansen som han egentlig heter, er første hedersgjest ut i «Hver gang vi møtes» 9. januar.

Lest denne? Ravi gikk ned 12 kilo

Flere nyheter på Rampelys

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder