TRE BOM OG VEKK ME'N: Elin Jeanette Christiansen (30) ble fjerde deltaker ut av Farmen etter en nerverpirrende tvekamp i øksekast. Foto: TV2

Elin kastet seg ut av «Farmen»: - Det ble et tårevått gjensyn med datteren min

(VG Nett) Nederlaget i tvekampen ble raskt snudd til glede for Elin Jeanette Christiansen (30), da datteren Emilie (7) kastet seg om halsen hennes hjemme på Notodden.

  • Bjørn-Martin Nordby
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

I en nervepirrende tvekamp i øksekast mot Marianne Otterlei (24), ble Christiansen den fjerde deltakeren som måtte forlate gården Landmark i Valdres i TV2-programmet «Farmen».

Tre bomkast med øksen ble skjebnesvangert for 30-åringen fra Notodden, ettersom motstanderen fikk tre poeng på sitt siste kast.

- Det var en veldig spennende kamp. Men det var ikke så vemodig å tape, for jeg har en fantastisk datter som jeg visste ventet på mammaen sin hjemme. Det ble et tårevått gjensyn, sier Christiansen til VG Nett.

Venner for livet

Også da hun måtte ta farvel med de andre deltakerne på gården, trillet tårene.

- Det var ikke fordi jeg måtte forlate selve gården og konkurransen, men fordi jeg måtte dra fra Jon, Dag og Ragnhild. I dem fikk jeg venner for livet, sier Christiansen.

Hun forteller at oppladningen til tvekampen langt fra var optimal. Ifølge Christiansen hadde hun nesten ikke sovet den siste uken før hun skulle ut i kamp.

- Det var også mye på grunn av savnet til datteren min - det kjente jeg veldig på. Den siste natten på kjempehytta var det dessuten veldig dårlig vær som holdt meg våken, forteller hun.

Tacomiddag endte med dobesøk

Den begrensede tilgangen på mat har vært et hett tema blant deltakerne i «Farmen». Ifølge Christiansen var den andre uken verst.

- Det gikk jo mye i bygg og poteter - høykarbokost som er langt fra det jeg er vant til. Men man må jo spise for å overleve. Kanskje det blir en potet på julaften, men ikke før, sier Christiansen og ler.

De første 14 dagene etter hjemkomsten gikk med til soving og trening, forteller 30-åringen. Møtet med et mer normalt kosthold gikk imidlertid ikke som hun hadde håpet.

- Det ble taco som første måltid da jeg kom hjem. Det endte med at jeg hang over doskålen, sier Christiansen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder