BLING-BLING: Mona Grudt smilte bredt da hun fikk prøve smykkene hun skal ha på seg under lørdagens dansefinale på TV 2. Smykkene har en verdi på nesten 1 million kroner. Foto: Pål R. Hansen, VGTV

Mona Grudt danser med smykker til 1 million kroner

SANDAKER (VG Nett) Her bærer «Skal vi danse»-deltaker Mona Grudt diamanter til en verdi av 1 million kroner.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL


Lørdag tar hun på seg diamantene igjen under finalen av det populære danseprogrammet på TV 2. VG Nett fikk være med da Grudt prøvde diamantene en dag før finalen.

- Det er klart det er en drømmesituasjon. Kanskje du kunne komme til meg hver morgen og ta på meg diamantene mine, sier Mona Grudt til Conrad Langaard og storkoser seg mens hun blir påført smykkene.

VGTV: Her prøver Mona diamantene

Grudt skal ha på seg ørepynt til en pris på over 70.000 kroner, en ring til 150.000 kroner og et kjede til 750.000 kroner. Alt i 18 karat hvitt gull og spekket med diamanter.

- Det tror jeg må være den dyreste ringen som har vært på den fingeren. Den kledde meg, synes jeg, sier Mona og ser på ringen med 6,6 karat diamanter.

- Det er litt rart å ha så mange verdier rundt halsen. Også er det litt skummelt. Jeg håper de ikke faller av på sending, sier Grudt etter å ha fått på seg collieret til 750.000 kroner.

Les også:
Over og ut for Lauritzen

- Selger slike smykker

Conrad Langaard fra Juvelér Langaard var mannen som tok turen til Dansefabrikken i Oslo i dag for å prøve diamantene på Mona Grudt.

- Smykkene er valgt spesielt for å understreke personlighetstrekkene til Mona. Her samles faktorene temperament, skjønnhet, ynde og glans, forteller Langaard.

- Er det noen som kjøper slike smykker?

- Ja, det er folk som kjøper sånt. Det er ikke hverdagslige kunder som kommer innom, men vi selger så absolutt sånne smykker, sier han.

- Gleder meg mest

«Skal vi danse» har vært en hit på TV i høst med 679.000 seere i gjennomsnitt. I morgen skal Mona Grudt kjempe i finalen mot rapperen Tshawe Baqua.

De to skal kjempe om en stor pokal og danser vals, samba og showdans i finalen. Det er under showdansen Mona Grudt skal bære diamantene, og musikken som er valgt til dansen er ganske passende; «Sparkling diamonds».

Baqua danser sammen med Maria Sandvik, mens Grudts dansepartner er Glenn Jørgen Sandaker.

- Jeg gleder meg mest. Nå er det ingen som blir stemt hjem. Enten så blir det førsteplass, eller så blir det andreplass. Det viktigste for meg er å ha fått være med på dette, sier Grudt dagen før finalen.

Tshawe Baqua, som har slitt med sykdom de siste dagene, kom til Dansefabrikken for å trene i formiddag, men dagen før den store dagen stod trening på programmet før intervjuer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder