TV-YNDLING: John Stamos, her på People's Choice Awards tidligere i år. Foto: AP

John Stamos (54) blir pappa for første gang

Knapt to måneder etter at han fridde, røper «Under samme tak»-stjernen at han og forloveden (31) venter barn.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Skuespilleren letter på sløret overfor det amerikanske kjendismagasinet People.

– Jeg kommer til å bli en morsom pappa. Jeg har øvd lenge, sier 54-åringen, kjent for rollen som onkel Jesse i «Under samme tak».

– Vi har samme moral og like verdier, så alt klaffet. Derfor bestemte vi at kanskje vi skulle stifte familie, skal Stamos ha betrodd bladredaktør Jess Cagle.

TV-stjernen, som ikke har barn far før, forlovet seg med 23 år yngre Caitlin McHugh i slutten av oktober i år. Da hadde han nettopp fått vite at hun var gravid. Da bestemte Stamos at det var på tide å få en ring på fingeren til kjæresten, så han ringte hennes foreldre og ba om grønt lys før han fridde.

Bakgrunn: Fridde og fikk ja

Det var forloveden som først foreslo familieforøkelse, forteller Stamos:

– Hun sa at kanskje vi skulle få et barn før vi giftet oss, og da spurte jeg: «Hvorfor?». Da svarte hun: «Fordi du er gammel».

Når paret har termin, eller om de vet kjønnet på barnet i magen, sier de ikke noe om.

Fikk du med deg? Hadde bursdag og blottet baken

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Frieriet fant sted i Disneyland, noe som var nøye planlagt, fordi kjæresten er en lidenskapelig Disney-tilhenger. Stamos skal under frieriet ha vist en egenkomponert film med høydepunkter fra ulike Disney-klassikere. Filmen rundet av med «Den lille havfruen», hvor Sebastian sier: «Just ask the girl».

Paret har holdt sammen i halvannet år.

Oppdatert? Mr. Bean blir pappa igjen – det gjør også «The Rock» , mens James Corden er blitt pappa for tredje gang.

Stamos har vært gift én gang før, med skuespiller Rebecca Romijn (44). McHughs, modell og kjent fra blant annet en mindre filmrolle i «I am Legend», har aldri før vært gift. Heller ikke hun har barn fra før.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TV-KLASSIKER: Bak f.v.: John Stamos (Jesse), Bob Saget (Danny) og Dave Coulier (Joey) sammen med Jodie Sweetin (Stephanie) en av Olsen-tvillingene (Michelle), Andrea Barber (Kimmy) og Candace C. Bure (D.J.) i «Under samme tak» på 80-tallet. Foto: TV 2

Da Stamos nylig fylte 54 år, skrev han i sosiale medier:

«Det er vidunderlig å tenke på hvor mye av livet som ligger foran meg, og ivrig (nesten utålmodig) venter på å avsløre sin varsomme, uperfekte og ufattelige skjønnhet.Ved å være villig til å droppe fordommene mine, holde kritikken tilbake og heller aktivt oppsøke det positive, og viktigst av alt – ønske magien velkommen, har jeg funnet ekte lykke».

Stamos spilte onkel Jesse i «Under samme tak» fra 1987-1995. Han er også medprodusent for nyskapingen «Fuller House (Fortsatt under samme tak)», som hadde premiere i fjor.

Husker du? Stamos skuffet over Olsen-tvillingene

54-åringen, også kjent for hovedrollen i serien «Grandfathered», hadde sitt gjennombrudd i såpeserien «General Hospital» i 1983, en rolle han ble Emmy-nominert for og ifølge People mottok 10.000 fanbrev i uken for.

Tilbakeblikk: – Stamos ble utpresset

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder