FORTSETTER: Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) og Jon Snow (Kit Harington) i episode 5 i sesong 7. Foto: Helen Sloan/HBO

«Game of Thrones» kommer tilbake i første halvdel av 2019

HBO-sjef røper at åttende og siste sesong av «Game of Thrones» kommer i løpet av de første seks månedene av 2019.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Fremdeles har vi ingen dato for sesongpremieren, men programsjef i HBO, Casey Bloys, avslører at gjensynet blir i første halvdel av neste år, melder Hollywood Reporter.

Det vi vet er at siste sesong med Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) og Jon Snow (Kit Harington) vil bestå av kun seks episoder.

les også

Ny TV-serie fra «Game of Thrones»-universet spilles inn i høst

Samtidig lettet HBO-sjefen på sløret når det gjelder forløper-serien som er under utvikling. Handlingen i den skal utspille seg 8000 år før hendelsene i «Game of Thrones».

KOMMER TILBAKE: Jon Snow (Kit Harington) på audiens hos dragedronningen Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) i sesong 7. F.v: Conleth Hill som Lord Varys, Peter Dinklage som Trion Lannister, Nathalie Emmanuel som Missandei, Emilia Clarke som Daenerys Targaryen, Liam Cunningham som Davos Seaworth og Kit Harington som Jon Snow. Foto: Macall B. Polay /HBO

– Vi har akkurat begynt søket etter regissør og castingasvarlig, sa Bloys på pressearrangementet.

les også

«Game of Thrones»-stjerner giftet seg

Ifølge Deadline sa han også at det var veldig sterke kvinnelige rollefigurer i serien, men at det var flere «ensembler».

Bloys røpet også at de håpet på å begynne innspillingen av piloten «en gang neste år. Ut over det har vi ingen planer om å lage andre».

les også

Klart for ny «Game of Thrones»-serie

«Andre» refererer til de fire andre avstikker-seriene som er i ulike utviklingsstadier.

– Vi skal spille inn en pilot i første kvartal av 2019. De fire andre er i ulike stadier, sier HBO-sjefen.

les også

De 15 beste seriene i 2017

I mellomtiden venter «Game of Thrones»-fans fremdeles på den sjette boken i serien «A Song of Ice and Fire» fra skaperen George R. R. Martin, «The Winds of Winter». Handlingen i TV-serien har nå stort sett tatt igjen handlingen i bøkene.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder