MUGSHOT: Heather Locklear på bildet politiet tok etter pågripelsen i februar. Foto: Ventura County Sheriff's Office

Heather Locklear må møte i retten

TV-stjernen (56) er tiltalt på flere punkter etter sammenstøtet med politiet i forrige måned.

  • Catherine Gonsholt Ighanian
  • Bjørn Ekker

Artikkelen er over to år gammel

Skuespilleren, best kjent fra «Dynastiet» og «Melrose Place», risikerte i utgangspunktet tiltale også for å ha gått fysisk til angrep på sin egen kjæreste, men det punktet er frafalt.

Locklear må imidlertid møte i retten i California i dag, tirsdag, for å svare på anklagene om at hun skal ha angrepet en politimann. Hendelsen stammer fra midten av forrige måned.

Tiltalen går i tillegg ut på trusler og at hun motsatte seg arrest, melder People.

Skuespillerens bror skal ha kommet hjem til henne i Ventura County og sett søsteren og kjæresten, Chris Heisser (56), slåss. Broren skal så ha ringt nødnummeret og informert politiet om det som skjedde. Politiet skal ved oppmøtet ha sett at kjæresten var blodig og hadde synlige merker på kroppen.

les også

TV-stjerne oppsøkt av ukjent datter

56-åringen skal ha begynt å slå og sparke da politiet forsøkte å pågripe henne. Hun ble senere satt i håndjern og fraktet til sykehuset for evaluering. Deretter bar det til avhør hos politiet.

Noen dager etter husbråket ransaket politiet stjernens hjem på utkikk etter et skytevåpen som skal være registrert på henne. Locklear skal nemlig ha truet poltiet med å skyte dem dersom de noensinne oppsøkte hennes hus igjen.

Hun har selv ikke uttalt seg om episoden.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TV-STJERNE: Heather Locklear, her på en filmpremiere for noen få år siden. Foto: MARIO ANZUONI

les også

Slik gikk det med «Krystle»

Locklear har tidligere hatt store rusproblemer. I 2011 ble Los Angeles-politiet tilkalt til hennes daværende kjæreste Jack Wagners hus da de ble fysiske mot hverandre etter en heftig krangel. Senere samme år ble det kjent at de to avlyste bryllupet, og gikk hvert til sitt.

Tilbakeblikk: Heather Locklear avlyser bryllupet

I 2008 ble hun arrestert etter mistanke om å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Hun ble idømt prøvetid og pålagt avvenning. Fotografiet som politiet offentliggjorde da, viste en tydelig preget skuespiller. Det samme kan sies om bildet som politiet offentliggjorde denne gangen.

les også

Lager film av «Melrose Place»

Locklear slo igjennom som skuespiller i rollen som Sammy Jo i «Dynastiet», en serie som var enormt populær i Norge på begynnelsen av 80-tallet. På 90-tallet deltok hun i en annen TV-seriehit, «Melrose Place», da i rollen som kyniske Amanda Woodward.

Skuespilleren har vært gift to ganger før – med rockerne Tommy Lee (55) og Richie Sambora (58). Hun har en voksen datter med sistnevnte.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Arrestert etter å ha angrepet politimann

  2. Heather Locklear innlagt på sykehus igjen

  3. Heather Locklear i retten for voldsbruk

  4. Medier: Nick Jonas (26) og Priyanka Chopra (36) gifter seg før jul

  5. TV-anmeldelse «Patrick Melrose»: Skrekkelig bra

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder