ARRESTFOTO: Gunilla Persson på bildet politiet tok etter pågripelsen i mai i år. Foto: Politiet, Palm Beach

Expressen: Gunilla Persson tiltalt

Påtalemyndigheten i Florida mener at TV-fruen Gunilla Persson (59) må stilles for retten, fordi de mener hun bevisst gikk inn for å stjele solbriller.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Persson, kjent fra realityserien «Svenske Hollywoodfruer», ble arrestert i Palm Beach i Florida i mai. Nå melder svenske Expressen at 59-åringen er tiltalt.

Påtalemyndigheten ville at hun skulle tiltales for grovt tyveri, men retten har gjort om punktet til å gjelde forseelse.

– Jeg forventer ingen rettssak, sier Perssons nyutnevnte advokat Philip T. Rodolfo til avisen.

Opprinnelig skulle Persson møte til høring i retten torsdag denne uken, men høringen er avlyst. Det er uvisst når rettssaken starter.

Persson ble fanget på et overvåkningskamera idet hun gikk ut av en butikk med et par Chanel-solbriller på hodet – uten å ha betalt. Solbrillene skal ha hatt en prislapp på rundt 4000 kroner.

Bakgrunn: Dette er bevisene mot Gunilla

59-åringen ble senere stoppet av politiet på gaten i nærheten av butikken. Hun skal i samtale med politiet ha tatt brillene opp fra vesken, der de da hadde havnet, satt dem på hodet og sagt at hun hadde tenkt å levere dem tilbake senere.

les også

TV-frue ypper til «krig» mot Gunilla

Hennes tidligere advokat, Michael Murphy, kunngjorde like etter pågripelsen at TV-kjendisen hevder sin uskyld, og at det hele bunner i en misforståelse.

Fått med deg? Fant avrevet dyrehode i hagen

Persson måtte tilbringe en natt i fengsel, før hun ble løslatt mot en kausjon på 45.000 kroner.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

les også

Politianmeldt for grovt bedrageri

Persson har etter episoden i forrige måned postet flere bilder på Instagram, der hun gir uttrykk for at hun har det bra. Tidligere i dag postet hun et bilde med informasjon om at hun er i Miami, men at kursen går mot New York torsdag kveld.

VG var i kontakt med Gunilla Persson på SMS etter pågripelsen, men hun ønsket ikke å kommentere hendelsen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder