GØY PÅ LANDET: Årets «Farmen»-gård ligger på Tangen i Stange kommune - cirka en halvtime fra Hamar. Foto: KIM ALEXANDER MELLAND-ORERØD/TV 2
GØY PÅ LANDET: Årets «Farmen»-gård ligger på Tangen i Stange kommune - cirka en halvtime fra Hamar. Foto: KIM ALEXANDER MELLAND-ORERØD/TV 2

Her er den nye «Farmen»-gården

TV

TV 2-programmet «Farmen» blir spilt inn i Hedmark denne sommeren.

Publisert:

Produksjonsselskapet bak realityserien har nemlig valgt Li gård på Tangen i Stange kommune som kulisse for den tiende sesongen av «Farmen».

Etter planen skal deltakerne flytte inn på gården i slutten av juli.

- Gården er veldig nasjonalromantisk, og vi er på mange måter midt i Alf Prøysen-land denne gangen, sier produsent Kim Alexander Melland-Orerød i Strix, som produserer «Farmen», til VG.

Strix begynte jobben med å lete etter en ny «Farmen»-gård allerede desember i fjor, og flere gårder har vært oppe til vurdering.

- Det er en ganske lang prosess. Men for oss er det viktigste at gården er isolert fra folk, har dyrkbar mark og er delvis intakt, sier han.

Hvem som blir deltagere i TV 2-programmet er ikke bestemt ennå, men Melland-Orerød kan avsløre at realityserien kommer til å bli bygd over samme lest som tidligere år.

- Folk forvente seg mange utfordringer og varme TV-opplevelser. Men det avhenger jo så klart hvilke deltakere vi har med, sier han.

I fjor var det trønderen Morten Heggdal som gikk helt til topps i «Farmen» og dermed stakk av med hytte og bil. Før han ble med i programmet, så hadde han øvd på øksekasting hjemme i hagen i Namsos, noe han også dro nytte av under finalekonkurransene.

«Farmen»-produsenten tror derimot ikke nye deltakere har noen store fordeler ved å ha sett tidligere sesonger av realityserien.

- Mange vet nok hva de kommer til. Men vi passer bestandig på at vi har noen nye ess i ermet som skal overraske, sier Melland-Orerød.

Jubileumssesongen av «Farmen» har premiere en gang i løpet av høsten 2014, opplyser TV 2. Gaute Grøtta Grav er programleder også denne sesongen.

Her kan du lese mer om