FARVEL: Mads Kaggestad må ta farvel med de resterende deltakerne i «Skal vi danse». Her får han en god klem fra Samuel Massie. Foto: Thomas Reisæter , TV 2

Mads Kaggestad ute av «Skal vi danse»

«Fighteren» må pakke ned danseskoene.

  • Angelica Hagen

Artikkelen er over fire år gammel

Det var Mads Kaggestad som måtte forlate konkurransen i kveld. Han måtte igjen i danseduell, denne gangen mot Christopher Mørch Husby. Forrige uke ønsket dommerne - og seerne - han videre i konkurransen og det var Gro-Helen Tørum som måtte takke for seg.

Også i kveld ønsket tre av dommerne han og Therese Cleve-Stiansen videre i konkurransen. Kun Egor Filipenko mente Christopher hadde størst forbedringspotensiale.

– Det går bra. Alltid trist med en sånn exit når noe er så gøy, men sånn er konkurransen. Det har uansett vært en opplevelse og jeg har lært mye om meg selv, dans og press, sier Kaggestad til VG.

Nå ser han fram til å få mer tid til både jobb og sine to barn. Selv om han har fått kjenne dansen på kroppen de siste syv ukene, hadde han ønsket å nå lengst mulig.

– Jeg skulle gjerne gått videre, også for Thereses del. Men jeg fikk ikke nok stemmer - mine ser nok sykkel-VM nå. Det er tøft å lykkes i denne konkurransen, sier han.

UTE: Mads Kaggestad og Therese Cleve-Stiansen danset i kveld sin siste dans i konkurransen. Foto: Thomas Reisæter , TV 2

Det var Katarina som stakk av med flest poeng i kveld, og tok personlig rekord med 36 poeng. Personen med færrest poeng var Gunvor Hals.

Les: Her er høstens dansepar

Dramatisk episode

En av dem det ikke gikk så bra for var Adelén, som falt på direkten og endte opp med sin laveste poengsum noensinne i høstens sesong. I pausen sa hun til VG at hun håpet på sympatistemmer - noe som kan se ut til å ha fungert.

I kveld har det vært countrykveld for deltakerne. De har fortalt om sine røtter og familiemedlemmer eller venner de har et nært forhold til. Blant annet hadde Samuel Massie med sin store helt, bestefaren Arne Ulvolden, og Katarina Flatland hadde med søsteren Bettina Flatland.

Det har også vært fire dommere i panelet. Tidligere «Skal vi danse»-vinner Hanne Sørvaag var tilstede som gjestedommer, som gjorde at poengsummene for i kveld er høyere enn vanlig.

Les også: «Stjernekamp» vant knepent over «Skal vi danse»

Les også

Mer om

  1. TV 2
  2. Skal vi danse

Flere artikler

  1. Gro-Helen ute av «Skal vi danse»

  2. Witt ute av «Skal vi danse»: – Nå skal jeg ta meg et velfortjent glass vin

  3. Danseeventyret er over for Gunvor Hals: – Ikke overraskende

  4. Pascal ute av «Skal vi danse»

  5. Adelén er den yngste «Skal vi danse»-vinneren noensinne!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder