Aylar Lie: - Ubehagelig å lyve

(VG Nett) «Skal vi danse»-deltaker Aylar Lie har hatt problemer med å holde deltakelsen sin i programmet hemmelig.

  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Det har vært veldig ubehagelig å lyve for de nærmeste, for man må jo holde tett og det er vanskelig når det dreier seg om en så stor ting som «Skal vi danse», sier Aylar Lie til VG Nett.

VGTV:Aylar: - 50 prosent medisinstudier og 50 prosent dans i høst

Onsdag ettermiddag ble årets deltakere i «Skal vi danse» presentert. Flere av deltakerne var lekket ut på forhånd, blant andre Aylar Lie. Men selv har ikke den tidligere glamourmodellen villet kommentere om hun skal være med på det populære programmet før idag.

- Jeg holdt på å ramle av stolen da fostermoren min ringte fra Norge og fortalte at det sto i Se og Hør. Jeg hadde jo ikke fortalt det til fosterfamilien min en gang. Det var nesten litt ekkelt, sier Lie på spørsmål om det har vært vanskelig å holde deltakelsen hemmelig.

Les også:«Skal vi danse»? Det har jeg ikke hørt noe om

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ÅRETS DELTAKERE: Disse kjendisene skal prøve seg på parketten. Foto: Roar Dalmo Moltubak

Medisinstudier i tillegg

Senest tirsdag kveld, benektet Lie deltakelsen overfor VG Nett, og fortalte at det var medisinstudiene som kom til å ta hennes fokus i løpet av høsten.

- Hvordan går det med studiene nå som du skal være med her?

- Vi får se. Jeg skal gå medisin grunnfag og håper jeg skal få nok tid til å satse på det i tillegg til «Skal vi danse», men det kan jo hende at det blir mye. Det kommer jo litt an på hvor langt vi kommer, hvis jeg blir her lenge så må jeg kanskje vurdere om jeg skal trappe ned studiene litt, sier Lie.

Les også:Klatrer Cecilie Skog til topps i «Skal vi danse»?VGTV:Cecilie Skog kaster fjelljakka og ikler seg danse-sko

Fjellklatrer og fotballtrener

12 kjendiser ble presentert som deltakere i den sjette sesongen av «Skal vi danse». I tillegg til Aylar Lie skal disse danse:

Tom Nordlie, Cecilie Skog, Andrine Flemmen, Tommy Fredvang, Maria Mittet (tidligere Haukaas Storeng), Anne Marie Ottersen, Stig Henrik Hoff, Cato Zahl Pedersen, Einar Gelius, Stine Buer og Håvard Lilleheie.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder