SENSUELL SALSA: Men dommerne var ikke imponert over innsatsen til Alexander Rybak og dansepartner Malin Johansson fredag kveld. Foto: Magnus Liam Karlsson/Aftonbladet
SENSUELL SALSA: Men dommerne var ikke imponert over innsatsen til Alexander Rybak og dansepartner Malin Johansson fredag kveld. Foto: Magnus Liam Karlsson/Aftonbladet

Alexander Rybak ute etter dommerslakt

Rybak: - Har slått åtte svensker på deres hjemmebane

TV

(VG Nett) Alexander Rybak fikk færrest poeng av alle på parketten, og er ute av konkurransen i «Let's Dance».

Publisert: Oppdatert: 12.03.11 17:33

Nordmannen endte dermed på fjerdeplass i den svenske dansekonkurransen.

VGTV: Rybak trøstet partneren etter danse-exit

Les også: Rybak fikk dommerslakt

- Det er jo veldig kjedelig, faktisk. Man tenker jo at man er med videre. Nå har jeg en hel uke jeg har planlagt å være i Sverige, så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, sa Rybak til programleder Jessica Almenäs etter at resultatet var klart.

- Jeg er overrasket over hvor lite skuffet jeg er. Men jeg har jo slått åtte svensker på deres hjemmebane, sier Rybak til VG Nett.

Første danseduell

Fredag måtte Rybak og Johansson ut i danseduell mot den tidligere bryteren Frank Andersson og hans dansepartner Charlotte Sinclair. Til slutt var det bryteren som viste seg sterkest, og som får danse i neste fredags semifinale.

Det var første gang Rybak måtte ut i danseduell, i løpet av hans deltakelse på «Let's Dance».

- Det var uungåelig at vi måtte ut i danseduell, siden vi fikk færrest poeng. Jeg er lei meg på Malins vegne, sier Rybak til VG Nett.

Alexander Rybak og Malin Johansson åpnet med en tett og sensuell salsa i fredagens runde av svenske «Let's Dance», men uten å imponere dommerne. Det ble med henholdsvis tre femtall og en firer, og til sammen 19 poeng.

- Alt var kjedelig som satan. Du gjør alt bra, men det er kjedelig. Vi kunne ha sovnet, sa dommer Tony Irving, til buing fra salen.

Bukseselen løsnet

Rybak fulgte opp med å danse så bukseselen løsnet i sin andre dans for kvelden, men til tross for litt bedre kritikk for dommerne - endte han og Malin helt sist, med 48 poeng til sammen.

Juryfavoritt Jessica Andersson og dansepartner Kristjan Lootus fikk ikke like mye ros som forrige helg, men danset seg rett til semifinalen neste fredag.

Kartleser Tina Thörner hadde tydeligvis lest parketten riktig, og gikk også videre til semifinalen, sammen med dansepartner Tobias Karlsson, som har danset med Triana Iglesias og Cecilie Skog på norske «Skal vi danse».

PS! Før kveldens runde hadde nærmere 13.000 lesere stemt på sin favoritt i en uhøytidelig avstemning på svenske Aftonbladet. Der kom Alexander Rybak sist, med 16,7 prosent av stemmene.