Jenny Skavlan og Olaf Tufte til Camp Senkveld

Tufte: - Jeg har fått flere realityforespørsler

STAVERN(VG Nett) Roer Olaf Tufte har takket nei til reality-TV før, på grunn av for liten tid. Men for Thomas Numme og Harald Rønneberg ryddet han plass i kalenderen.

Artikkelen er over ni år gammel

- Jeg har fått forespørsler om andre realityserier, men fordi jeg er toppidrettsutøver er det vanskelig å finne tid, sier Tufte til VG Nett.

VGTV:Se ro-atletens Skavlan-løft her!

Han er blant deltakerne i årets sesong av Camp Senkveld, som ble presentert i Stavern tirsdag ettermiddag.

De ti utvalgte er artist Lise Karlsnes, programleder Jenny Skavlan, skuespiller Lisa Stokke, tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim, tidligere programleder Vera Micaelsen, roer Olaf Tufte, programleder Øyvind Mund, programleder John Brungot og komikerne Øyvind Rafto og Anders Hoff fra Raske menn.

Les også:TV 2 klippet bort Aulies truseglipp

LAGENE: Her er sesongens deltakere i «Team Senkveld». De blå er «Team Thomas» mens de rødkledde er med på «Team Harald». Foto: Roar Dalmo Moltubak

Lite tid

OL-vinner Tufte sier at treningsregimet hans frem mot OL i 2012 ikke har lagt til rette for deltakelse i andre TV-program.
Men for Thomas og Harald tar Tufte seg tid.

- Jeg gjorde mye for å få tid til det. Jeg har hatt veldig lyst til å være med på Camp Senkveld, for Harald og Thomas er noen flotte typer, og det er utrolig morsomt å få være med på dette, forteller Tufte.

Spørsmålet om hvilke andre realityserier som ønsket han som deltaker ror Tufte seg elegant unna.

- Hvis man skal være med, så skal man være med for å vinne. Det er jo slik jeg er. Og da blir man værende veldig lenge. Det passer ikke med min satsning mot OL i 2012, sier Tufte.

Glad i kroppsdeler

Med på Tuftes lag er Jenny Skavlan. Programlederen er klar på at det er visse ting hun ikke vil gjøre for å vinne konkurransen.

- Jeg er glad i kroppsdelene mine, så de vil jeg ikke gi bort, sier hun.

Men Tufte er ikke like sikker på at han vil holde tilbake dersom han blir utfordret i noe.

- Jeg er et veldig konkurransemenneske, sier han.

Første gang i fjor

Camp Senkveld ble arrangert for første gang høsten 2009, i forbindelse med Thomas Numme og Harald Rønnebergs Senkveld-program.

Konseptet har utviklet seg fra at Harald først hadde innslag hvor han gjorde ting han ikke kunne. Deretter konkurrerte de to programlederne mann mot mann, før de startet med lag.

Les også:Thomas og Harald glade for talkshowkrigen

Først var Thomas og Harald på lag mot to andre kjendiser, før de igjen kjempet mot hverandre med én kjendis på hvert lag.

Camp Senkveld går ut på at kjendisene deles inn i to lag, Team Harald og Team Thomas, som kjemper mot hverandre.

Les flere kjendisnyheter fra vg.no/rampelys.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder