- og derfor takket John Stamos nei

PÅ CATWALKEN: Pamela Anderson (42) - her under moteuka i New York for halvannen uke siden. Foto: Reuters

Pamela sa ja til «Skal vi danse»

(VG Nett) Nå er det bekreftet at «Baywatch»-bomben skal svinge seg på parketten i amerikanske «Skal vi danse». Se hvilke andre superstjerner som sa ja.

Artikkelen er over ti år gammel

Watch Dancing with the Stars TV Show - ABC.com

Etter flere uker med intense spekulasjoner om TV-comeback for Pamela Anderson, bekrefter nå TV-kanalen ABC at den tidligere «Baywatch»-stjernen er med når «Dancing With The Stars» går på lufta i USA 22. mars.

Sterk liste

Den kommende sesongen - den tiende i rekken - byr kanskje på den sterkeste kjendislista så langt.

I tillegg til Pamela skal Pussycat Dolls-stjernen Nicole Scherzinger, den tidligere «Beverly Hills»-skuespilleren Shannen Doherty, realitykjendisen Kate Gosselin, sportsankeret Erin Andrews og OL-stjernen Evan Lysacek vise frem sine dansekunster.

REALITYKJENDIS: Kate Gosselin (35). Foto: AP

Komiker Niecy Nash er med. Det samme er skuespiller Aiden Turner og astronaut Buzz Aldrin. Realitykjendis Jake Pavelka og fotballstjernen Chad Ochocinco har også takket ja.

- Det er fint å kunne feire tiårsjubileum med å presentere stjerner vi har jaktet på siden runde én, sier TV-produsent Conrad Green til People.

- Jeg tror dette kan bli den mest minneverdige staben vi har hatt, legger han til.

Stamos sa nei

En som ikke ønsket å være med, var TV-stjernen John Stamos - som mange på forhånd trodde skulle bli et trekkplaster for serien.

- Jeg blir ikke med i «Skal vi danse», men det er smigrende å bli spurt. Jeg er ingen danser, forsikrer Stamos til nyhetsbyrået WENN.

SA NEI: John Stamos (46). Foto: AP

Ennå har ingen av de danseklare kjendisene uttalt seg om deltagelsen, men produsenten opplyser at samtlige nå ligger i hardtrening før dansepremieren.

Trener hardt

Pamela har de siste årene glimret med sitt fravær på TV-skjermen. Hun har spedd på en angivelig svært haltende økonomi med å stille opp i en rekke stunt rundt ulike arrangementer. Blant annet vakte hun oppsikt undermoteuka i New York nylig.

Kate Gosselin får også mulighet for revansj på skjermen etter at reality-serien «John & Kate + 8» med henne, ektemannen og de åtte barna, endte i bitter skilsmisse i fjor høst.

Blant tidligere vinner i «Dancing With The Stars», er Donny Osmond, Brooke Burke, Kelly Monaco og Drew Lachey.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder